Espanyol

Durán: “Les converses amb Puado són fluides”

Mercat. El conseller delegat considera “prioritària” la renovació del davanter. “No hem arribat a un acord però som optimistes”. Diu que no ha arribat cap oferta per jugadors i situa la permanència com l’objectiu a assolir

El gran objectiu de l’Espanyol per a les setmanes vivents és tancar la renovació de Javi Puado. El club porta des del passat febrer parlant amb l’entorn del futbolista i avui el conseller delegat de l’Espanyol, José María Durán, ha fixat la posició de l’entitat. El jerarca s’ha mostrat positiu davant l’evolució d’un acord, però amb les mesures profilàctiques necessàries de qui està en mig d’una negociació i d’una estira-arronsa continu. “Ens agradaria tancar com més aviat millor la renovació. La nostra disposició és màxima, però un matrimoni han de donar el sí les dues parts”, ha explicat de manera gràfica el mandatari blanc-i-blau. “Les converses s’han dinamitzat i les converses són fluides. No hem arribat a un acord, però som optimistes i estem apropant postures”, ha rematat per assegurar que el club “no han arribat ofertes per Puado ni les escoltarem”. Així doncs, Durán té com a màxima prioritat renovar el futbolista del planter i inscriure a tots els futbolistes de l’actual plantilla. Un formalisme per anar creant la plantilla de futur de cara al curs vinent. “Tenim objectius interns en el mercat”, ha assenyalat sense citar quins són per no assenyalar jugadors. I és que el mercat tot just acaba d’aturar, però Durán ha deixat clar la postura de l’entitat blanc-i-blava. “El mercat està aturat, però el mercat ja sap el nostre plantejament: no tenim necessitat de vendre. Aquest serà un mercat travat i similar al de l’any passat: lent i tàctic però una mica més dinàmic que l’anterior”. En aquest sentit, el mandatari ha reconegut que el club inicia el mercat amb una xifra negativa pel que fa al límit salarial “però volem entrar en positiu. Contractes com el d’avui amb Reale Seguros o la campanya d’Abonaments ens ajudarà. Actualment la lliga, amb la Covid, demana acreditar els ingressos i no pots fer a futur”.

Per últim, Durán ha deixat clar quin serà l’objectiu esportiu de cara a la temporada del retorn a primera divisió. “Des de la humilitat i des de l’ambició: el primer objectiu és mantenir la categoria. Som un equip que ve de segona divisió i no ens podem moure d’aquest objectiu”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)