Girona

Yoel torna cap a Girona després de fer patir Panamà

La selecció panamenya es classifica contra Curaçao, tot i un penal fallat pel futbolista blanc-i-vermell

Yoel Bárcenas, baixa a Vallecas, se’n torna cap a Girona per ser a temps de jugar el partit de tornada de la final per pujar a primera contra el Rayo. El futbolista blanc-i-vermell ha participat en la classificació del Panamà per a la fase definitiva de classificació per al mundial de Qatar, tot i que ha hagut de patir contra Curaçao (0-0). Els panamenys tenien un avantatge de 2-1 en l’anada, i haurien pogut encarrilar molt l’eliminatòria, però Bárcenas ha fallat un penal (55’). El jugador del Girona ha estat substituït en el minut 75. Curaçao ha buscat el gol fins al final i Panamà ha hagut de patir, però se n’ha sortit. “He fet tremolar més de quatre milions de persones, però l’equip m’ha donat suport en tot moment i em quedo amb això. Seguim junts aquest matí”, ha expressat el jugador a les xarxes socials. Amb la classificació, la selecció panamenya s’assegura la presència en l’última fase, l’octogonal, amb tres bitllets i un de repesca cap al mundial.

Yoel Bárcenas ha tingut una recta final de temporada molt intensa, carregada de partits i viatges, però si no hi ha cap contratemps estarà en condicions de jugar diumenge contra el Rayo. El panameny ha estat una peça molt útil per a Francisco en l’última fase del campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)