Espanyol

Matías Vargas es queda sense Jocs Olímpics

Cop dur. El seleccionador argentí sub’23, Fernando Batista, l’ha deixat fora de la llista definitiva pels Jocs de Tòquio. El davanter tenia moltes esperances ficades en el torneig olímpic

Mal any per a Matías Vargas. El davanter de l’Espanyol ha rebut una mala notícia aquesta matinada en veure la convocatòria definitiva pels Jocs Olímpics on el seu nom no figurava en la llista dels 26 seleccionats del seleccionador, Fernando Batista. Vargas tenia dipositades moltes il·lusions en aquest torneig i en el fet de poder fer un nou gir a una temporada dura on ha estat suplent habitual per a Vicente Moreno. “Seria un orgull defendre la meva selecció en els Jocs Olímpics”, deia fa unes setmanes conscient que tenia moltes possibilitats d’acabar formant part de la convocatòria. Aquesta notícia també ha estat un gran cop per a l’entitat blanc-i-blava que veia en els Jocs de Tòquio un aparador fantàstic pel seu futbolista. Cal recordar que Matías Vargas va arribar a l’estiu del 2019 a l’Espanyol a canvi de 10,5 milions d’euros procedents del Vélez Sarsfield que encara controla un 20 per cent dels seus drets. Era el fitxatge més car de la història del club en aquell moment i en dos anys, el preu del futbolista no ha parat de baixar. Ara el club haurà de prendre una decisió sobre el seu futur i tot indica que passarà per una cessió a un tercer equip. Matías Vargas té contracte fins al 2024 amb l’entitat barcelonina que ha vist com el valor del futbolista, segons el web Transfermarkt ha caigut dels 11 milions fins als 2,5 actuals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)