Sabadell

Hidalgo: “És el moment de ser a casa meva”

L’entrenador, Antonio Hidalgo, i el president del Sabadell, Esteve Calzada, han presentat l’acord que han arribat les dues parts per continuar vinculats la propera temporada. Hidalgo encara tenia una temporada més de contracte però la seva continuïtat estava supeditada al tipus de projecte que presentés el Sabadell. Com que els arlequinats estan decidits a presentar un projecte que els permeti pujar de categoria, Hidalgo ha donat la seva paraula i s’asseurà la propera temporada a la banqueta de la Nova Creu Alta. Les frases més destacades:

Antonio Hidalgo:

“Estic agraït amb la confiança de l’Esteve, el Bruno i el Pau. No és fàcil la confiança que van tenir en moments difícils de la temporada passada. En una relació és molt important la confiança. Des del primer dia sabeu l’estima que li tinc al club. No era una qüestió de seguir o apostar. L’entorn ha de ser conscient sobre què volem pel Sabadell. Estic encantat de ser a casa meva”.

“Hi ha moments durs com quan va passar el descens. Les converses han sigut per animar a tothom a fer un projecte sòlid i important. L’Esteve es va comprometre a fer el màxim possible i jo estic encantat, quan estàs en un lloc que tenen tanta confiança i et transmeten tanta estima... Ja hi haurà temps per tot, ara és el moment d’estar a casa meva, amb els meus i això és important.

“Lluitarem fins l’últim segon de l’últim partit. La feina hi serà sempre, el club mai ha estat parat. Hem continuat treballant amb el Manza des del primer dia i està clar que tothom vol saber fitxatges però l’exigència ens la marquem nosaltres. Després de baixar, tothom vol recuperar el que ha perdut i sabem la dificultat en una lliga molt maca, molt bonica de disputar i amb el mateix objectiu”

“És obvi que hi haurà bastants canvis en la plantilla, això farà que els primers mesos del projecte no siguin fàcil ja que vindrà gent nova”

“És important que et deixin mostrar la teva idea. Hem treballat al límit des del primer dia que vam arribar, va ser un any dur físic i psicològic perquè sempre vam anar al límit des que vam començar la lliga, però també són moments d’aprenentatge.”

Esteve Calzada:

“Hem donat per acabat el dol oficial després del descens. Hem d’adonar-nos del que hem fet fins ara té molt valor.”

“Tot i que hi havia un contracte amb vigor, tant amb Manzanera com amb el mister, quan es produeix una situació que canvien les coses, això t’obliga a asseure’t i reflexionar. L’Antonio ja sap i que volíem que continués amb nosaltres. Hem estat parlant molt de l’ambició del projecte i sobre com volem afrontar-lo i estem contents de poder treballar junts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)