Espanyol

RDT, MVP de la lliga

Premiat. LaLiga ha escollit el davanter blanc-i-blau com el millor futbolista del campionat de segona divisió gràcies als seus 23 en només 50 rematades a porteria

LaLiga ha escollit a Raúl De Tomás com el millor futbolista de la temporada a segona divisió. El davanter madrileny ha fet mèrit per aconseguir el títol gràcies als seus 23 gols que l’han convertit en el màxim golejador del campionat. Però el més impressionant és que RDT ha aconseguit aquesta xifra de gols amb només 50 remats a porteria. Una estadística que demostra l’alta efectivitat del madrileny que ha disputat un total de 3.026 minuts a la lliga i ha donat tres assistències.

Tot i això, el davanter s’ha quedat amb una espineta clavada, ja que no ha pogut superar el seu millor registre golejadors: els 24 gols que va marcar amb el Rayo Vallecano la temporada 2017/18. Tot i això, aquell bon any amb el conjunt de Vallecas no va ser suficient per acabar sent el màxim golejador de la categoria. Ara sí que ho ha aconseguit i, amb l’afegit, que, de ben segur, hauria augmentat la seva quota de gols si no s’hagués perdut tres partits de lliga per donar positiu per Covid. En tot cas, l’Espanyol suma un èxit més a la seva gran temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)