Espanyol

Durán obre la porta a Vargas

Mercat. El CEO ha parlat obertament de la sortida de l’argentí. Frena l’ambició de RDT. “Cal ser realistes” i espera començar la lliga amb un aforament del 70 per cent

El conseller de l’Espanyol, José María Durán, ha repassat l’actualitat del clubi aquesta, en ple mercat, passa per les entrades i sortides de futbolistes. “Amb l’entrada de Sergi (Gómez) hem acabat amb el saldo que teníem positiu però el mercat no ha acabat i això segueix. Avui no es dona per més però la nostra expectativa és generar més”, ha dit el mandatari blanc-i-blau que ha afegit: “Tenim tots els jugadors inscrits, inclòs Sergi Gómez, a diferència d’altres clubs.

En aquest sentit, el club no té necessitat de vendre però per augmentar el seu límit salarial està obligat a vendre o bé cedir alguns futbolistes i, en aquest punt, és on està focalitzat el club. “Si hi hagués un traspàs ens ajudaria molt però depèn del futbolista però depèn del seu valor comptable. Estem en la dicotomia de reforçar l’equip i les vendes. La nostra política és remetre’ns a la clàusula dels nostres jugadors claus. No tenim una necessitat econòmica de vendre i si ho fem és per reforçar l’equip”. Un dels futbolistes que encaixen en aquestes vendes amb marge de maniobra és Adrià Pedrosa per ser un futbolista del planter i sense cost d’amortització. Un dels noms que poden sortir en els propers dies és Matías Vargas a qui el club li busca una sortida. “Comptem amb tots els futbolistes, però pensem que hi ha jugadors joves que han de sortir pel seu plà de formació com va passar, en el seu moment amb Puado. I després jugadors que han de sortir, com el cas de Vargas, per no perdre valor i jugar. Estem fent l’equip més competitiu possible però hem de veure la situació de cada jugador i el millor per la seva carrera”, ha explicat Durán que ha insistit amb el davanter argentí. “Cal que encaixi el lloc on vagi. és un actiu de l’Espanyol i si aquest any juga, quan torni, ens podrà aportar molt més”. El conseller delegat també ha confirmat que, de moment, no hi ha cap oferta ferma per cap dels futbolistes de la plantilla. “No hi ha hagut ofertes oficials per cap dels nostres jugadors, només trucades informals”.

Per últim, s’ha referit a les paraules de Raúl De Tomás on el davanter reclamava més ambició i no conformar-se amb la permanència. “M’agrada l’ambició del jugador i és una ambició que tenim tots però cal ser realistes. Hem d’anar partit a partit, objectiu a objectiu. No podem anar per un objectiu fins que no hem assolit el primer”, ha incidit.

Per últim, ha parlat que el club treballa activament pel retorn del públic a l’estadi. “Estem treballant en aforament amb el 70 per cent i amb tots els clubs de Catalunya estem treball en un protocol. No podem pagar just per pecadors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)