Espanyol

Com si fos una final

Espanyol. Els blanc-i-blaus necessiten signar contra l’Alavés, el cuer, el primer triomf per evitar les primeres urgències abans de jugar contra el Sevilla i el Madrid

L’Espanyol afronta una espècie de final anticipada contra l’Alavés, el cuer. Aquesta asseveració pot semblar grandiloqüent, però la necessitat d’aconseguir un triomf no es pot dilatar més per tal de tallar, de manera immediata, els primers nervis de la temporada. El calendari fa pujada i els dos pròxims duels, contra el Sevilla, al Sánchez Pizjuán, i contra el Real Madrid, encara fan més necessària aquesta vitòria. “Volem guanyar i necessitem guanyar. No mirem el calendari, i que ells estiguin en una situació pitjor o millor m’és igual. Ara estem parlant d’una diferència mínima, d’un, dos o tres punts. Les coses, moltes vegades, es defineixen per detalls. Hi ha molta igualtat a primera. L’Alavés és un equip perillós, independentment de la situació en què està”, va detallar Vicente Moreno, que s’alineava amb els seus futbolistes. “Veig els jugadors i és gent implicada. Vaig fins a la fi del món amb ells. Estic convençut que tindrem resultats positius”, va subratllar. El tècnic blanc-i-blau viu pendent de l’estat de la infermeria, i ja sap que no podrà disposar de Calero, Yangel, Puado ni Oier, i té els dubtes de David López i Aleix Vidal. “No crec que hi arribi, té un trau important amb 15 punts de sutura”, va dir sobre l’extrem català, lesionat contra el Betis. Avui el tècnic, com és habitual, donarà la llista de convocats unes hores abans del duel per presentar un onze que burxi la ferida dels bascos.

L’Alavés viu un moment complicat: quatre jornades i cap triomf. Zero punts. I això es va notar en l’ànim de Javi Calleja. “Soc el responsable absolut de tot”, deia ahir, esperant que el seu equip canviï i mostri la seva millor versió. “L’equip té ganes de canviar la dinàmica”, va reflexionar a la recerca d’una revifada per no perdre el càrrec.

0 Partits guanyats 0

3 Partits empatats 0

2 Partits perduts 4

2 Gols a favor 1

5 Gols en contra 10

LA PRÈVIA

Veig els jugadors cada dia i és gent implicada. Vaig fins a la fi del món amb ells
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Soc el responsable absolut de tot, però l’equip té ganes de canviar la dinàmica
Javi Calleja
ENTRENADOR DE L’alavés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)