Espanyol

Aire per al que ve

Espanyol. El primer triomf del curs dona ales als blanc-i-blaus, que s’enfronten ara al Sevilla i al Madrid

“Era molt important guanyar.” Vicente Moreno respirava alleugerit a la sala de premsa, després de la victòria (1-0) de l’Espanyol dimarts al RCDE Stadium contra l’Alavés. “Estem contents. Ho estàvem buscant i no ho havíem trobat; sempre és millor el dia següent del partit quan el resultat és positiu i has guanyat”, va indicar el tècnic que, sis jornades després, va poder celebrar un triomf del conjunt que orienta a primera divisió.

I és que l’aconseguida contra l’equip babazorro va ser la primera victòria de la temporada, tot un bàlsam per al vestidor. “S’ha de ser realista i era importantíssim”, va dir Sergi Darder. “No guanyar ens posava en una situació complicada; no hauria estat res definitiu, però era una victòria que necessitàvem”, va expressar el migcampista, en la mateixa línia que el golejador Raúl de Tomás. “Portàvem buscant-la molt de temps. Havíem fet coses positives en els partits anteriors i ara no ens podem quedar aquí”, va dir el davanter. “És una victòria més, que necessitàvem, però hem de seguir guanyant i seguir sumant”, va completar RDT.

Agafa aire, doncs, l’Espanyol, que, amb tres empats i dues derrotes, només tenia tres punts, i que ara amb sis, en una posició més còmoda, afronta dos compromisos de molta envergadura: el Sevilla demà (18.30 h) al Sánchez Pizjuán i el Real Madrid el diumenge dia 3 (16.15 h) al RCDE Stadium. Moreno va fer referència a la visita al conjunt andalús: “Sempre aspirem a guanyar els tres punts, i també a Sevilla. És un rival de molt nivell, no perquè ho digui jo, ho està demostrant, i fàcil no serà, però els partits s’han de jugar”, va asseverar. “Ara hem de descansar, preparar-lo i mentre hi hagi possibilitat de sumar tres punts, hem d’anar amb aquesta idea a buscar-los”, hi va afegir el preparador. “Ens venen dos partits molt complicats abans de l’aturada, però podem guanyar a qualsevol”, va manifestar Darder.

De fet, els arguments als quals s’aferren, en aquest sentit, en el grup periquito son les versions ofertes contra el Vila-real (0-0) i l’Atlético (1-2), dos rivals, com els dos pròxims, que juguen la Champions League. Als groguets, els blanc-i-blaus els van posar contra les cordes, sense ser capaços de materialitzar res; contra els colchoneros els de Moreno van mostrar també una imatge convincent, però van acabar caient amb un gol encaixat en el minut 99.

Els abonats, contra el Madrid

L’Espanyol va informar que pel duel que disputarà contra el Madrid, podran entrar al camp tots els socis que hagin renovat l’abonament abans del dia 3 d’octubre (dia del partit), presentant el seu carnet en els accessos de l’RCDE Stadium. La data límit per renovar els carnets mantenint els seients és el 30 de setembre. El club també va indicar que no posarà entrades a la venda per tal que hi puguin accedir tots els socis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)