Espanyol

Vicente Moreno: “El Sevilla t’exigeix molt”

La prèvia. “És un gran rival i per a no estar fotuts, el millor és tornar amb els tres punts, serem més feliços”, ha dit el tècnic blanc-i-blau que confia en la recuperació d’Aleix Vidal i confirma la baixa de Miguelón

Vicente Moreno ha valorat avui la prèvia del duel de demà que enfrontarà l’Espanyol amb el Sevilla al Sánchez Pizjuán. Els blanc-i-blau arriben ambl a moral reforçada després de sumar la primera victòria de la temporada davant l’Alavés. Tot i això, el calendari no dona treva i el tècnic sap que no es pot refiar d’un dels conjunt més potents del campionat. “El Sevilla t’exigeix molt i et concedeix molt poc”, ha recordat el preparador que està advertit del potencial andalús. “Tenen una plantilla per fer tres equips”. Tot i això, Vicente Moreno ha deixat clar que no renuncia al triomf en una nova pedra de toc d’aquest dur inici de curs on els blanc-i-blaus han donat la millor versió davant els equips, a priori, més complicats.

ALEIX VIDAL.

“Ha estat el seu primer entrenament. Té la ferida i el risc d’infectar-se. Però per molt que el metge el vol parar ell tira cap endavant. No era un entrenament de molta exigència, però segurament entrarà en la convocatòria”.

EL ROL D’ALEIX.

“Va estar al Sevilla, un equip que va lluitar per totes les competicions, un equip top, i hem tingut la capacitat de portar-lo. Parlem d’un jugador de nivell. I a nivell personal, és un noi fantàstic, ens pot ajudar moltíssim. No va poder fer la pretemporada, i ha hagut de parar aquests dies, però va agafant la forma, així que quan estigui al seu millor nivell ens ajudarà moltíssim”.

EL RIVAL.

“El Sevilla té plantilla per fer tres equips. Té plantilla, un cos tècnic espectacular, sempre gaudeixes quan el veus jugar. És un equip important de Primera, però no podem pensar en això. Pensem a fer un bon partit, a estar fins, donar el millor, perquè això ens donarà opcions de guanyar. Anem a una plaça difícil contra un gran equip però nosaltres també tenim bons jugadors”.

SENSACIONS.

“Les estadístiques del Sevilla donen una idea del seu nivell, però estan per a trencar-les. Anem amb ganes de guanyar, i aquest és l’únic pensament. Tot el que no sigui guanyar no ens tranquil·litza, independentment del nivell del rival. Per a no estar fotuts, el millor és tornar amb els tres punts, serem més feliços”.

Com puntuar davant el Sevilla: “És molt clar que has de fregar la perfecció en totes les facetes del joc. És un equip que et concedeix molt poc i que t’exigeix molt. No pots fer una sola cosa, sinó que has de fer molt per a poder guanyar. És difícil barallar-li la pilota, però quan no el té fa fins i tot més mal, amb gent que t’ataca els espais”.

CALENDARI.

“Tenia un entrenador que deia que tot està en la ment, i en part estic d’acord. Els dos partits anteriors són aquí, i ara no hem tingut la sort de jugar en diumenge, de tenir un dia més. Però intentarem fer el millor onze. Algun canvi hi haurà, però no farem rotacions perquè sí, sinó el millor equip possible per a intentar guanyar el partit”.

MIGUELÓN.

“Va tenir un contratemps en l’entrenament, no és gens important, però segurament tindrà per a entorn de dues setmanes. Esperem que aviat pugui ajudar-nos”.

PROPOSTA DE JOC.

“Crec que la de l’any passat i la d’aquest és exactament la mateixa, però els rivals tenen major nivell. Aquí està la capacitat d’adaptar-nos al que el partit requereix, sense renunciar a res: si hem de tenir la pilota o no, ser fortes defensiva i ofensivament No ens tanquem a res. És molt clar el que es veu i el que volem veure”.

CONFIANÇA.

“És normal que quan aconsegueixes el teu objectiu siguis més feliç, però intentem no tenir molts alts i baixos, perquè és una competició molt complicada, guanyar és difícil i quan ganes tampoc has aconseguit res. Però a nivell psicològic també es porta millor l’esforç”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)