Espanyol

Luis Blanco: “No estic descontent amb què hem transmès sobre el terreny de joc”

Luis Blanco ha comparegut en roda de premsa després de l’empat a un contra un València que ha estat molt superior durant els 90 minuts. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Partit contra el València

“Ha estat un dia molt especial. Des d’ahir he viscut moltes emocions i ha estat molt difícil desconnectar de tot. Porto 48 hores sense parar, però estic molt content, i està clar que ha valgut la pena. M’hauria agradat una victòria, però no estic descontent amb què hem transmès sobre el terreny de joc. Les sensacions han estat les que creia”.

Nivell de joc

“A nivell de joc amb pilota ens ha faltat ser més amenaçants i ser més profunds. M’hauria agradat haver contagiat més aquest sentiment que jo volia projectar. Això ens hauria donat més ocasions de gol. Ara tenim una setmana de treball per endavant. Segurament millorarem en el comportament. A nivell de joc espero un canvi pel partit de Granada”.

Com ha preparat el partit

“A l’hora de preparar el partit m’ho he pres com si estigués al filial. Sí que he notat que hi havia molta diferència a l’hora de transmetre en la banqueta. Al final al filial el missatge arriba molt directe i molt clar, i aquí és més difícil”.

RDT

“Raúl de Tomás ens ha donat un gol. Ahir i avui l’he vist amb una predisposició molt bona. Hi ha hagut situacions on ha estat posat i d’altres més desconnectat, però això crec que va amb la seva personalitat. Hi ha coses innates que costa molt treure-te-les”.

Comiat de David López

“L’he posat perquè creia que ens podia aportar. L’he vist tan involucrat que per això l’he decidit posar. Me n’alegro molt per ell que hagi tingut l’oportunitat d’acomiadar-se de l’afició fent un molt bon partit”.

Villahermosa

“És un noi fabulós que sap molt bé fer de capità al filial. És un jugador molt dinàmic que se sap adaptar-se en moltes posicions, també és molt intens quan es perd la pilota, defensa molt endavant i té molta personalitat. De mica en mica s’ha anat posant en el partit i estic molt content per ell”.

Com han treballat l’aspecte emocional de l’equip

“El primer que he fet és netejar i esborrar tot el que havia passat. Hi havia un ambient enrarit per les destitucions d’aquesta setmana. He volgut generar unió, sinergies entre ells, donar-los confiança i que se sentin importants tots en l’equip. La suma de tot això ens podia donar una bona energia pel partit d’avui”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)