Espanyol

El primer és Brian Oliván

Espanyol. El jugador, que arriba com a agent lliure, serà presentat aquest migdia

Era un secret de domini públic que avui es confirmarà de manera oficial: Brian Oliván serà jugador de l’Espanyol. El lateral esquerre barceloní arriba lliure després de finalitzar contracte amb el Mallorca, club en el qual ha estat les darrers dues temporades i on va arribar procedent del Girona.

El futbolista, de 28 anys, doncs, s’ha estrenat aquesta temporada en la primera divisió, amb 28 participacions a la lliga, 24 de titular, després temps a segona B i segona A, en el Valladolid B, el Granada B, el Cadis i l’esmentat Girona. Oliván és un lateral esquerre amb molt bon peu que s’incorpora amb intenció a l’atac i que aquesta temporada s’ha mostrat també com una opció de central, a l’eix de la defensa formant en diversos partits en una línia de tres.

Format al planter del Barça, el jugador aterra per fer la competència a Adri Pedrosa en el carril esquerre, després de l’adeu de Dídac Planas, a qui el club no va renovar el contracte. El fitxatge d’Oliván, que ahir encara estava pendent dels darrers detalls, s’anunciarà aquest matí i la presentació tindrà lloc al migdia, a les 12.30 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)