Espanyol

Les voltes que fa la vida

Primer fitxatge. Brian Oliván signa amb l’Espanyol per tres cursos, i se sent radiant per haver tornat a Barcelona després de molt temps fora

Brian Oliván (Barcelona, 1994) ja és blanc-i-blau. Ahir es va oficialitzar el que era un secret de domini públic des de feia mesos, i el futbolista, que arriba com a agent lliure procedent del Mallorca, signa per a les pròximes tres temporades. Format en les categories inferiors del Barça, torna a Barcelona nou anys després. “Jo soc d’aquí, torno a casa, la que ha estat casa meva molts anys, i per a mi és molt important. Jo soc molt familiar, i després d’haver-ne marxat amb 19 anys, era molt important per a mi tornar amb la meva gent a Barcelona”, va explicar ahir, radiant en la seva presentació. “Iniciar un nou projecte tornant a Barcelona després de tant de temps buscant-me la vida és molt il·lusionador, i més ara, que, amb 28 anys, em trobo en el meu millor moment com a futbolista”, va insistir. “Durant la meva carrera he passat per molts equips i crec que estic en el meu millor moment quant a maduresa esportiva. És per això que crec que és el millor moment possible per arribar a l’Espanyol”, va manifestar.

Oliván és un lateral esquerre amb vocació ofensiva i bon peu, i que també pot ocupar la posició de defensa central en línia de tres. “Futbolísticament puc aportar molta ambició, esforç i compromís. Vinc amb moltes ganes de lluitar per un lloc a l’onze com a titular, i crec que, si tots tenim aquesta mentalitat, serà una molt bona notícia per al grup i per a l’equip”, va afirmar el barceloní amb passat també en el Braga portuguès, el Valladolid B, el Granada B, el Cadis i el Girona. Del mister, Diego Martínez, va dir que ja hi ha parlat: “Tots dos tenim una mentalitat molt semblant i tenim moltes ganes de començar aquest nou cicle tan important per a l’entitat.”

EL PROTAGONISTA

Torno a casa, i per a mi és molt important. Jo soc molt familiar, i era molt important per a mi tornar amb la meva família a Barcelona
Vinc en el meu millor moment i amb moltes ganes de lluitar per un lloc en l’onze com a titular
Brian Oliván
FUTBOLISTA DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)