Espanyol

Óscar Gil: “Contra la Real Sociedad haurem de saber patir”

Óscar Gil ha parlat aquest migdia en els mitjans oficials de l’Espanyol sobre el moment esportiu de l’equip. Les seves declaracions:

Sensació després del partit del cap de setmana

“Estem dolguts. Era un moment important. Veníem d’aconseguir una victòria importantíssima a Bilbao. Teníem ganes d’aconseguir la primera victòria a casa però es va trencar tot a la primera part, amb errades que no ens poden passar. La reacció de l’equip va ser boníssima, vam tenir ocasions per empatar el partit, però ja està, ja ha passat. Ara centrats en el partit de diumenge”.

Diego Martínez

“Des del primer moment que va venir el mister, ens va exigir de donar-ho tot al camp. Ens està faltant una mica de seguretat defensiva. Amb un parell de detalls podem arribar als resultats”.

El proper rival, la Real Sociedad allà

“Està fent anys molt bons. Al seu camp son complicats. Venim de Bilbao que vam fer un partit increïble, vam saber patir. I això haurem de fer, saber patir i crec que serà una mica la dinàmica. Aprofitar les oportunitats i mantenir la porteria a zero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)