Espanyol

Diego Martínez: “Per vèncer a la Real hem de ser eficaços en el pla de partit”

El tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al duel que enfrontarà demà al seu equip al camp de la Real Sociedad. El gallec ha valorat diferents aspectes sobre la plantilla i sobre la marxa de Raúl de Tomás al Rayo Vallecano, oficial aquesta setmana:

La marxa de RDT

“Vaig ser clar i explícit des del primer moment. Quan vam arribar el jugador ja volia marxar. Amb nosaltres mai va estar disponible per entrenar amb l’equip, així ho deia ell als metges. Estic molt orgullós de com l’equip ha gestionat obstacles des de bon començament i ens hem de sentir molt bé amb la qualitat humana que hi ha al vestidor”, ha comentat el tècnic, que insistia als periodistes: “Mai ha estat en condicions de jugar i així ho va transmetre als tècnics i els metges. Aquesta és la realitat i que cadascú opini. Quan haig de dir alguna cosa a algú li dic als ulls. No hem tingut ni l’oportunitat per valorar-ho ja que no ha estat mai en condicions per jugar”.

Problemes en defensa

“Sempre parlem que l’equip són onze i tots ataquem i defensem. És un joc col·lectiu, hem de reduir la taxa d’errors no forçats. Hem encaixat molts gols però el que no podem fer és estar en una muntanya russa de sentiments. Hem d’estabilitzar-nos i tenir constància en el rendiment individual i col·lectiu, només així la victòria estarà més a prop”.

Obligats a sumar

“Sempre estem obligats a sumar, a casa, a fora i en els entrenaments. No ens posem barreres i si hem tingut bones estones de futbol té a veure amb la mentalitat. Aquest és el camí tot i que la confiança d’un grup, evidentment, s’alimenta a punts. Haurem de treballar molt per cada punt i cada tres punts, sobretot, contra rivals com la Real”, ha explicat el de Vigo.

El mèrit de la Real

“L’estabilitat i la constància és clau. Els processos d’èxit, la majoria, tenen a veure amb això. La feina d’Imanol és brillant i està acompanyat de tota l’estructura del club. La feina de tot ha fet que la Real sigui un club exemplar per tothom. Al duel arriba amb baixes de jugadors clau però és que té molts jugadors clau en la seva plantilla. Hem de ser eficaços en el pla de partit”.

Aleix Vidal

“Aleix Vidal formarà part de la convocatòria ja que al no haver sortit en els mercats és un més del grup. I serà tractat així com sempre. No s’ha concretat cap situació, no tinc cap queixa del seu comportament, ni jo ni els companys, i serà un més. Ara els rendiments de cada un li donaran més opcions de jugar o no, independentment de si tenim efectius disponibles o no. I és que, a l’Espanyol tirem de jugadors joves formats al planter i no ens fa res tornar-ho a fer, no ens avorrim”, ha explicat l’entrenador de l’Espanyol, que tindrà les baixes d’Óscar Gil, Keidi Bare, Gori, Rubén Sánchez i Lazo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)