Espanyol

Brian Oliván: “Tenim més bones sensacions, que punts”

Brian Oliván ha parlat avui en roda de premsa. Les seves declaracions:

Valoració personal dels primers mesos a l’Espanyol

“Estic molt content. Estic disfrutant de la confiança del mister. No és l’inici desitjat, però estic feliç al club, a la meva ciutat. Millor no puc estar. Dia a dia treballant per millorar perquè els resultats millorin també”.

De central

“És una posició que m’hi trobo còmode. Amb el Mallorca vaig jugar en línia de tres i és una posició que m’hi puc adaptar perfectament. No tinc cap problema”.

Moral de l’equip

“Som un grup amb moltes ganes de treballar i aprendre. El què compte son els resultats però penso que estem fent les coses bé. Hem de millor clar. Estem encaixant gols, però hem competit contra equips que estaran a dalt com Sevilla, Athletic, la Real, el Madrid i hem estat a prop d’emportar-nos el partit”.

Diego Martínez, líder

“Tot el grup va a una. No hi ha individualitats. Com diu el mister posem el grup i el col·lectiu per sobre de tots. Cadascú ha de jugar bé per fer millor a l’equip. El mister és un líder, estem encantats, entrenem molt bé. Amb paciència podem fer coses maques”.

El calendari

“No incidiria en quins rivals son forts i quins no tant. Al final és primera divisió i tots els rivals son potents i complicats. Hem d’anar al 120% en aquests partits fins el mundial perquè després hi ha una aturada i acabar aquest mes intentant recuperar aquests punts que crec que hem fet mèrits per tenir”.

Més bones sensacions que no pas punts

“Totalment. Les sensacions son molt bones però no val perquè no has guanyat. L’afició se sent orgullosa i identificada amb nosaltres. Estem jugant de tu a tu, amb tots els rivals. Jo estic orgullós per la imatge de l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)