Espanyol

L’Espanyol lamenta els incidents al RCDE Stadium en el Xile-Marroc

L’Espanyol ha emès un comunicat en el qual lamenta els incidents que van passar ahir a la conclusió del partit que van disputar les seleccions de Xile i el Marroc. L’amistós entre els dos combinats es va disputar al RCDE Stadium amb normalitat fins que al final, centenars d’aficionats van envair la gespa i van causar diversos desperfectes a la pròpia i d’altres instal·lacions de l’estadi.

El club blanc-i-blau recorda que com sempre que hi ha esdeveniments programats per tercers, la responsabilitat de l’ús de la instal·lació i els desperfectes que es puguin ocasionar aniran a càrrec dels organitzadors. Per aquesta clàusula, l’Espanyol demanarà els perjudicis oportuns a la vegada que admet que “aquesta darrera experiència serà tinguda en compta per evitar en tot el possible que una cosa així pugui succeir en futurs esdeveniments organitzats per tercers”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)