Espanyol

Pierre Gabriel: “Sóc polivalent i puc aportar molt en defensa”

L’Espanyol ha presentat aquest migdia el lateral francès Pierre Gabriel, el segon fitxatge del mercat d’hivern

L’Espanyol ha presentat aquest matí el segon fitxatge del mercat d’hivern, el lateral francès Pierre Gabriel, que arriba cedit del Magúncia fins a final de temporada. Aquestes han estat les declaracions més destacades del defensa en la seva presentació:

La victòria de dissabte

“Estic molt content amb la victòria. És una lliga diferent que a França perquè em va sorprendre molt la qualitat tècnica del partit i l’atmosfera que existia a l’estadi.”

El canvi a l’Espanyol

“Venir a l’Espanyol era un repte i una gran oportunitat per descobrir una nova lliga. No vaig tenir dubtes a l’hora de prendre la decisió i ara el que he de fer és demostrar les meves capacitats i jugar bons partits”.

Defensa polivalent

“Sóc lateral dret de formació però és cert que he jugat a vegades com a lateral esquerre en els meus equips. Em puc adaptar a jugar allà on l’entrenador em digui que he de jugar.”

El perfil

“Sóc un defensa polivalent. M’agrada jugar amb defensa de quatre però em puc adaptar a defensa de cinc. Com a defensa m’agraden els duels i si puc aportar ofensivament també ho faré, però m’agrada guanyar els duels defensius, lògicament.”

Per sumar

“Puc aportar moltes coses defensivament, tot i que hi ha una molt bona defensa. La meva intenció és adaptar-me al futbol espanyol i demostrar a l’entrenador la meva vàlua.”

La negociació

“A principis de gener en vam començar a parlar i quan se’m va presentar el projecte em va semblar una gran oportunitat que he volgut aprofitar sense pensar en res més. Arran de l’oferta de l’Espanyol em podria haver quedat a l’Estrasburg, però quan se’t presenta un club històric com aquest no ho pots rebutjar.”

Diego Martínez

“M’ha dit que creu que puc jugar en diferents posicions i que per això em volien. Que m’he d’adaptar al futbol espanyol però que aconseguiríem grans coses junts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)