Espanyol

Braithwaite, rumb a Grècia

El davanter dànes, que va executar la clàusula d’alliberament per deixar l’Espanyol aquest dilluns, fitxarà per l’Olympiacos que entrena Mendilibar recentment campió de la Conference League

Martin Braithwaite fitxarà per l’Olympiacos grec. El davanter danès va deixar l’Espanyol el passat dilluns activant la clàusula d’alliberament per quedar lliure sense pagar ni un euro, i el seu destí serà Grècia. El periodista Fabrizio Romano ha assegurat que el jugador ha acceptat la proposta de l’equip que entrena el basc Mendilibar, i aquesta mateixa setmana viatjarà a El Pireu per passar la revisió mèdica.

Tot i que sembla que el davanter podria haver tingut opcions per jugar a la Premier o continuar a Espanya, finalment jugarà a la lliga grega. Als seus 33 anys, fitxarà per l’actual campió de la Conference League, títol que va aixecar a finals de maig guanyant a la Fiorentina a la final amb un gol als darrers instants de la pròrroga.

El futbolista danès ha sigut la darrera de les baixes de l’Espanyol després d’executar la clàusula d’alliberament de l’Espanyol en el darrer dia que tenia per fer-ho. I després de presentar-se a passar la revisió mèdica com un jugador més. Sembla que el serial Braithwaite toca el seu punt final amb el fitxatge per l’Olympiacos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)