Espanyol

Tejero: “Tenia altres ofertes, però la meva primera opció sempre ha sigut l’Espanyol”

L’Espanyol presenta als dos nous laterals, Tejero i Romero, que afirmen que han tingut molt clara la idea d’arribar al conjunt blanc-i-blau

L’Espanyol ha presentat aquest dijous els seus dos primers fitxatges. Álvaro Tejero i Carlos Romero reforcen els dos laterals de l’equip de Manolo González. El primer arriba de l’Eibar, on ha jugat una gran campanya quedant-se a les portes de l’ascens. El segon, cedit pel Villarreal, amb qui ha competit alguns partits a Primera amb el primer equip.

El director esportiu, Fran Garagarza, ha valorat molt positivament les arribades. Ha explicat que Romero és un jugador que ja van voler l’any passat i ve a reforçar una parcel·la amb necessitats, mentre que de Tejero ha destacat que ja el va fitxar a l’Eibar i és una aposta important.

Sense dubtes

Tejero: “La meva primera opció sempre ha sigut ser aquí. Vaig tenir altres opcions, però ho tenia clar. Fran Garagarza ha sigut important en el procés, ja el coneixia. Estic molt feliç i vinc a treballar i a donar-ho tot per la samarreta. Estic al lloc adequat, un club gran que ara és on es mereix. Crec que és el pas encertat per la meva carrera.”

Romero: “Escollir l’Espanyol ha sigut fàcil en aquest moment de la meva carrera. Vull gaudir d’un club gran i exigent. La massa social és la diferència, i venir a viure això és un privilegi. Vinc amb ganes de créixer i ajudar a complir l’objectiu de la permanència.”

Rebuda del vestidor, contacte amb Manolo i posició

Tejero: “Són pocs entrenaments, no estem encara focalitzats en sistemes de joc, però ja s’ha vist l’entrenador que tenim. És molt proper amb els jugadors, bromista... La rebuda del vestidor ha sigut molt bona, és molt sa. Sobre la posició, soc polivalent, més còmode en algunes posicions, però sempre a disposició de l’entrenador.”

Romero: “M’ha sorprès el vestidor i cos tècnic, la unió que tenen, crec que per això es va aconseguir el retorn a Primera. Ens han rebut molt bé. He jugat d’extrem i de lateral, on demani el míster.”

Mr. Chen

Tejero: “No hem parlat amb Chen, però Mao i Garagarza ens han dit constantment que hi estaven en converses. Si hem arribat aquí també és gràcies a ell.”

Objectius a nivell personal

Romero: “L’objectiu és créixer, com a futbolista i persona, per ajudar al grup. Venim a això, a sumar al global.”

Tejero: “Crec molt en el treball del dia a dia. Em centro ara en la pretemporada i al final de curs arribaran les notes. Ajudar en tot el que pugui, dins i fora del camp, és el meu repte.”

Garagarza sobre Braithwiate i la plantilla

“Sabíem quina era la situació i el que podia passar. Donar-li les gràcies i poc més. A partir d’aquí, tenim l’objectiu de fer una plantilla millor que la de l’any passat i que competeixi a Primera tot i tenir moltes dificultats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)