Espanyol

Ayoze assalta Cornellà

Espanyol. Tot i que els blanc-i-blaus s’havien avançat amb un gol de Jofre, un doblet de l’atacant canari capgira el resultat, i l’equip de Manolo González enllaça la segona desfeta

Espanyol 1 Vila-real 2

ESPANYOL:Joan Garcia, El Hilali, Kumbulla, Cabrera (Sergi Gómez, 46’), Oliván (Naci Ünüvar, 73’), Tejero (Romero, 64’), Kral, Lozano (Gragera, 73’), Jofre (Irvin Cardona, 80’), Puado, Véliz (Cheddira, 73’).VILA-REAL:Conde, Femenía, Logan Costa (Pau Navarro, 74’), Albiol (Bailly, 36’), Sergi Cardona, Ilias (Terrats, 80’), Comesaña (Parejo, 66’), Gueye, Baena (Denis Suárez, 66’), Ayoze (Pépé, 74’), Barry.GOLS:1-0 (45+1’) Jofre. 1-1 (45+6’) Ayoze. 1-2 (63’) Ayoze.ÀRBITRE:Quintero González.TG.:Als locals Lozano, Romero, Aguado (des de la banqueta), Puado i Cheddira; i als visitants Ayoze, Conde i Terrats.PÚBLIC:23.147 espectadors a l’RCDE Stadium.

Tot i avançar-se en una acció d’estratègia amb un gol de Jofre Carreras abans del descans, l’Espanyol va perdre ahir contra el Vila-real, liderat per Ayoze, que va ser l’autor d’un doblet, i va patir la segona derrota consecutiva (1-2). Els blanc-i-blaus no van poder prolongar la bona dinàmica a l’RCDE Stadium, on encadenaven dos triomfs, contra el Rayo Vallecano (2-1) i l’Alavés (3-2). Per la seva banda, el conjunt groguet, que està signant un gran inici de curs, suma 10 punts de 12 a domicili i és el segon millor visitant de primera divisió.

Els locals van desplegar una pressió alta que va servir per robar la pilota a camp contrari en més d’una ocasió, però sense aprofitar-ho per fer mal al rival, mentre que els visitants van generar més futbol durant la primera part. La primera ocasió la va crear Ilias Akhomach, que va posar una centrada des de la banda dreta i Cabrera va estar a punt d’introduir-se-la a la seva pròpia porteria amb el cap, però Joan Garcia ho va evitar amb una estirada providencial, tot i que la pilota va arribar a tocar el travesser (6’). La primera aproximació de perill dels barcelonins va arribar gràcies a una pilota llarga d’El Hilali a l’esquena de la defensa, però Jofre no va poder rematar i Logan Costa va enviar l’esfèrica a córner (27’). 

Ja en el temps afegit, Ayoze es va veure obligat a aturar l’extrem gironí en una transició perillosa dels catalans, infracció que li va costar la groga. En la falta posterior, els de Manolo González es van avançar en una acció d’estratègia. Brian Oliván va fer una passada horitzontal per a Carreras, que va obrir la llauna amb un xut des de la frontal de l’àrea, l’únic que els blanc-i-blaus van registrar durant la primera part, (1-0, 45+1). Quan semblava que l’Espanyol arribaria guanyant al descans, els de la Plana Baixa van replicar amb una altra diana a pilota aturada. Baena va executar una precisa falta lateral i Ayoze es va alçar més que ningú per rematar de cap i igualar el marcador (1-1, 45+6’).

La segona meitat va tenir un inici frenètic. Tejero va servir una pilota per a Puado al cor de l’àrea, però la rematada del davanter català va ser desviada per Bailly a córner (54’). Després de l’hora de joc, Ayoze, després de rebre una altra assistència de Baena, va capgirar el resultat amb un xut ben col·locat des de la frontal de l’àrea (1-2, 63’).

Tot i fer mèrits per empatar, a l’Espanyol li va costar generar ocasions clares en el tram final malgrat l’adversitat del marcador. Només Puado, amb una rematada de cap blocada per Conde (83’), va amenaçar mínimament la porteria rival. De fet, Joan Garcia encara va haver d’intervenir una vegada més per negar el que hauria estat l’1-3 a Barry en l’un contra un que va suposar l’última acció destacada del partit (95’).

Hem pressionat bé, hem tancat el Vila-real i ens ha faltat l’efectivitat per empatar
Manolo González
TÈCNIC DE L’ESPANYOL

Llencen un objecte a Quintero González

Un cop l’àrbitre va xiular el final del partit d’ahir contra el Vila-real a l’RCDE Stadium, després d’un tram final d’enfrontament calent a la gespa i a les banquetes, un individu del públic va llençar un objecte des de la graderia en direcció al col·legiat del comitè andalús, que, després de rebre l’impacte al pit, va identificar l’agressor i no va enfilar el túnel de vestidors fins que els membres de seguretat de l’estadi el van retenir. L’objecte hauria estat un got de plàstic. La persona en qüestió va ser identificada pels Mossos d’Esquadra, però no va ser detinguda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)