Espanyol

Una setmana volcànica

Espera amb ungles l'equip després del desastre viscut a Balaídos

Els pesos pesants de la plantilla discrepen del format de joc imposat fins ara pel tècnic i li reclamen que canviï la seva proposta

“Aquesta no és una setmana més, cal arreglar això”, va avisar ahir el capità, Javi López

No cal ser cap visionari per veure que gran part de la plantilla ja discrepa obertament de l'estil de joc emprat per Sergio González. Dissabte molts jugadors van recriminar públicament el fet de no haver anat a totes en el partit. El destinatari no era un altre que Sergio González. El tècnic està veient com el control del vestidor se li està escapant de les mans. L'any passat Sergio García era l'element que emulsionava el tarannà dels membres de la plantilla. Era un element jeràrquic indiscutible dins i fora del terreny de joc. Ningú discutia ni se sortia de la pauta marcada i el tècnic veia que la seva feina era molt més fàcil. Enguany l'Espanyol està orfe d'aquesta figura nuclear a tots els nivells. És cert que els resultats no acompanyen i això ho acostuma a trastocar tot encara més, però som davant d'un vestidor més volàtil i on el tècnic no té aquella comunió que voldria. La reunió d'ahir abans de l'entrenament va durar una hora i la intencionalitat era buscar un canvi radical per aturar la davallada de resultats. Els pesos pesants de la plantilla li van demanar un canvi en la proposta de joc per aprofitar més el potencial ofensiu de l'equip.“El que es parla al vestidor es queda allà, però tots tenim ganes de tirar això endavant”, va resumir ahir Javi López. El capità no va voler valorar la continuïtat del tècnic i es va limitar a reclamar unió entre tots els estaments: “Estem units dins del vestidor i confiem en el que fem. Anem tots a l'una i volem el millor per a l'Espanyol.”

Tot i això, l'última paraula sobre un possible canvi de sistema, d'estratègia o de noms serà potestat de Sergio González i només està en el seu cap el que farà en uns dies clau en el seu futur. “Tenim el descens a tres punts i cal arreglar aquesta situació perquè no vagi a més, així que no és una setmana més”, va advertir Javi López.

L'altra pols d'atracció en aquesta setmana volcànica està en l'actitud de l'afició. Fa temps que molts seguidors blanc-i-blaus tenen en el centre de les crítiques el tècnic. Les discrepàncies amb l'estil de joc de l'equip ja es van iniciar en la primera jornada de lliga contra el Getafe. Tot i guanyar per la mínima es van sentir els primers xiulets pel mal joc de l'equip. Una tendència i mal humor que s'han anat crispant amb l'arribada dels mals resultats. Ara en el partit de copa de dimarts molts aficionats esperen amb ungles l'equip i, per descomptat, el tècnic. “Si abans estaven cabrejats no sé com estaran ara. Nosaltres també ho estem, i entenem el seu empipament, però els necessitem”, va assumir Javi López.

1
hora.
És el temps que van estar ahir reunits els jugadors i el cos tècnic abans de l'inici de l'entrenament amb l'objectiu de buscar solucions a la crisi de resultats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)