Espanyol

Toca parlar al camp

Els jugadors seran examinats per una afició dolguda amb el joc de l'equip

La situació a l'Espanyol és d'alerta vermella. Sense identitat i amb una irregularitat cada cop més preocupant, el conjunt blanc-i-blau posarà a prova avui el seu estat anímic en la tornada dels setzens de final de la copa contra el Llevant. Un duel transcendental per recuperar sensacions que suposarà l'estrena de Constantin Galca a la banqueta espanyolista. El tècnic romanès –company de Sergio González en la final de copa guanyada l'any 2000– afrontarà el seu primer examen a Cornellà poques hores després d'haver estat presentat i d'haver dirigit el seu primer entrenament.

Les urgències mai no són bones conselleres, però l'únic cert és que una prematura eliminació en el torneig del KO faria créixer encara més el desencís d'una afició que fins ara havia centrat el blanc de les seves ires contra la figura de Sergio González. Ara, però, el divorci entre el tècnic sortint i la plantilla ja és història, i és el moment que els jugadors responguin al camp.

Amb tan sols un triomf en els darrers vuit compromisos oficials i amb notables urgències futbolístiques –l'equip és a tres punts del descens–, els jugadors seran examinats de ben a prop per una afició dolguda per la falta d'actitud i de competitivitat mostrada a Vigo.

L'Espanyol, lleugerament favorit després de l'empat (1-1) aconseguit al Ciutat de València, afrontarà la tornada amb un onze que combinarà titulars habituals amb teòrics suplents. Jugadors com ara Burgui, Raíllo i Mamadou podrien tenir la seva oportunitat després del bon paper fet en l'anada.

Rubi no se'n refia

Sobre el canvi de tècnic a l'Espanyol, l'entrenador del Llevant va mostrar incertesa respecte al rendiment que pugui oferir el conjunt blanc-i-blau. “Pot afectar molt, perquè hi ha un factor sorpresa de com jugarà el rival, i no sé si serà un motiu de motivació per a ells. Són condicionants nous als quals ens hem d'adaptar”, va explicar el català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)