Espanyol

Contracrònica

Màgia andalusa

Salva Sevilla no jugava en la lliga des de feia dos mesos, i ahir es va convertir en el metrònom blanc-i-blau. “Ho he passat malament”, confessa el mig, que ha recuperat el somriure

Minut 56 de partit. L'Espanyol no trobava el camí del gol. El conjunt blanc-i-blau estava massa encartonat en la possessió i no trobava el camí per fer mal a Las Palmas. Galca va decidir fer un canvi: Gerard Moreno va donar entrada a Salva Sevilla. El partit es va capgirar com un mitjó. De la foscor i les imprecisions es va passar a la llum i a un joc mil·limetrat. Salva Sevilla es va vestir de festa i, gràcies al seu futbol de toc subtil, es va convertir en el metrònom blanc-i-blau. L'andalús va fer màgia i va servir una assistència letal a Caicedo. L'equatorià es va enredar amb la pilota fent bicicletes eternes davant Javi Varas. Poc després, assistia Abraham, que va enviar la pilota al pal. Cada jugada que passava pels seus peus era sinònim de perill. “Ho he passat malament amb la meva situació”, reconeixia el futbolista, que no jugava en la lliga des de feia dos mesos. Fins ahir, la participació de Salva Sevilla es resumia en 155 minuts. Titular en dues de les tres primeres jornades de lliga, amb gol contra el Getafe, i després, l'ostracisme. Res de res. El canvi de tècnic sembla que li provarà, i Galca, com a jugador, s'assembla molt a l'andalús: “Per les meves característiques estic més còmode jugant per dins de mitjapunta o de doble pivot, i no per la banda.” Ara al romanès se li obre un ventall de possibilitats. Sevilla ha mostrat la seva candidatura.

Abraham buida el pap

L'Espanyol, o més aviat els jugadors, tenen una altra actitud amb l'arribada del nou tècnic. I és que la plantilla havia deixat de creure en Sergio González. Ahir Abraham va ser molt clar. “Em preguntava per què no jugava. No ho entenia ni tampoc em donaven raons lògiques. Quan una persona et té creuat i no et vol donar oportunitats és molt difícil jugar”, va dir el mig, que veia molt complicat seguir a l'Espanyol amb l'anterior tècnic: “No em veia fora a l'hivern, però tenia clar que si seguia Sergio sabia que l'any vinent no estaria aquí. Ara estic molt content.”

Lesió de Víctor Sánchez.
Víctor Sánchez no podrà jugar amb Catalunya el 26 de desembre. El mig es va fer una lesió ahir de primer grau al bíceps femoral de la cama dreta i és dubte per al partit del 30 de desembre al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla.
2
victòries
ha aconseguit el nou tècnic, Constantin Galca, des que està a la banqueta blanc-i-blava. Per trobar un debut d'un entrenador de l'Espanyol semblant cal remuntar-se fins al 2008, amb Tintín Márquez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)