Espanyol

“No estem al cent per cent ni de cap ni de confiança”

Crisi. Víctor Sánchez aposta per un canvi d'estil a Mestalla. “Cal ser pràctics”, indica

Víctor Sánchez acostuma a parlar clar. Ell va ser el primer a advertir de la perillosa dinàmica que portava l'equip fa tres setmanes en una entrevista en aquest diari. Ara, vorejant els llocs de descens, que estan a un punt, ja no hi ha més marge per fallar tot i els problemes que arrossega l'equip de Galca, que ha sumat 5 punts dels últims 24 en joc. “El tècnic sap que ara som fràgils, no estem al cent per cent ni de cap ni de confiança”, assegurava amb sinceritat el mig, que afegia que cal un canvi d'estil i de sistema. Ser més conservadors per aconseguir els punts de la permanència. “En aquests moments cal ser pràctics i tornar a mantenir la porteria a zero per guanyar. Hem d'estar tots centrats i ser conscients del que ens juguem.”

El capità també deixava clar que no hi ha temps per perdre. “No hi ha més excuses, cal anar cap amunt i començar a guanyar”, va asseverar conscient de les urgències de l'equip: “Hem tocat fons. No podem concedir més punts, perquè al final ens ficarem de ple a la zona de descens.” I donava la clau de volta per a Mestalla: “Si aconseguim un lleuger avantatge o aguantem el zero a zero, la gent els exigirà, arribaran els nervis i això ens afavorirà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)