Espanyol

Mamadou, un mes fora

Lesionats. El davanter del planter veu com la il·lusió per la segona titularitat en la lliga deixa pas a una pausa obligada per un trencament al múscul semimembranós de la cama esquerra

Mamadou va passar de descartat al gener a disputar dos partits de titular. El davanter del planter, però, ha vist com la possibilitat de reivindicar-se passava de llarg. Si el 6-0 del Bernabéu no va deixar marge al lluïment de gairebé ningú, el senegalès va tornar a aparèixer en l'onze a Mestalla i poc després de fallar una ocasió increïble va demanar el canvi. Tot just era el minut 10 de l'enfrontament i el punta marxava capcot amb la mà agafant-se la cuixa. Després de passar per la dutxa Mamadou va admetre que havia notat una punxada forta i ahir es va sotmetre a diverses proves mèdiques que van confirmar que li tocarà estar entre tres i quatre setmanes fora dels terrenys de joc per culpa d'un trencament al múscul semimembranós de la cama esquerra. L'altre que va acabar el partit de Mestalla amb problemes físics va ser Pape Diop, quan Txérixev va agafar-lo pel braç i va caure en mala posició. L'embenatge inicial va fer de protecció i les proves d'ahir van deixar-ho en contusió, així que se l'espera contra el Dépor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)