Espanyol

El canell, la nova cartera

Innovació. CaixaBank i l'Espanyol van presentar ahir les primeres polseres Visa Contactless amb la imatge oficial del club que permeten portar la targeta a l'avantbraç i realitzar pagaments

CaixaBank i l'Espanyol van presentar ahir les primeres polseres Visa Contactless amb la imatge oficial del club blanc-i-blau. El dispositiu, creat per l'entitat financera, permet portar la targeta al canell i realitzar pagaments amb aquesta als comerços.

Des d'ahir, els aficionats podran sol·licitar a les oficines de CaixaBank aquesta innovació tecnològica d'última generació, disponible en molt pocs equips de futbol del món, amb els colors i l'escut oficial del club periquito. La polsera ofereix una experiència àgil de pagament i té tots els avantatges associats a les targetes de CaixaBank.

La presentació de la nova gamma de polseres es va realitzar ahir a la ciutat esportiva Dani Jarque. CaixaBank van lliurar als jugadors les primeres polseres Visa Contactless RCD Espanyol. La comoditat és total fins a l'extrem que els futbolistes ahir es van entrenar amb les polseres als canells i després ja les van poder estrenar realitzant algunes compres a la botiga oficial del club de la cuitat esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)