Espanyol

La sinceritat d'Hernán

Polèmica. El paraguaià diu en una entrevista que el seu somni és jugar un dia al Chelsea i rep crítiques massives a través de les xarxes socials

“Des que vaig començar a jugar futbol, el meu objectiu sempre ha estat jugar en la Premier League i no pararé fins a aconseguir-lo. Somnio jugar al Chelsea, sempre m'ha agradat per sobre del Real Madrid i el Barcelona. Si em donen per triar, no dubtaria i aniria a Anglaterra”, deia Hernán Pérez en declaracions al rotatiu paraguaià La Nación.

Aquestes mostres de sinceritat van desfermar les crítiques en les xarxes socials de molts seguidors blanc-i-blaus, que no entenien aquestes declaracions i alguns, fins i tot, assenyalaven una falta de compromís del davanter. Hores després el mateix futbolista contestava a les crítiques via Twitter així: “Vull aclarir a la gent que tots tenim un somni i que vaig venir aquí per donar-ho tot per l'Espanyol i ho demostro amb fets i deixant-me la pell al camp.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)