Espanyol

Robert passa revista

Mercat. El conseller delegat considera imminent la contractació del director esportiu i la deslliga d'una possible salvació i assegura que la compra dels drets d'Hernán està encaminada

Ramon Robert va passar revista a l'actualitat de l'Espanyol i la primera qüestió que va tractar va ser la contractació del director esportiu. Una dilació en el nom que es podria resoldre en breu. “En poques setmanes el tindrem”, va indicar el conseller delegat, que va deslligar el seu nomenament de la salvació. “El tindrem abans perquè és un tema immediat i no té res a veure amb la situació de l'equip. El projecte és a llarg termini i serà independent de la situació esportiva”, va afegir Robert.

Un altre punt calent de l'actualitat és aconseguir els drets de tots els futbolistes en propietat. El primer va ser Caicedo i ara tenim a tocar els d'Hernán Pérez i només quedarà per rematar la situació de Gerard. “Amb l'Hernán les coses estan encaminades i es farà en breu. Hi hem tingut diverses converses i tenim el nostre convenciment que es farà.” Diferent és la situació dels cedits. Un dels noms és Marco Asensio. “Ell està molt content i integrat i seria una il·lusió per a tots els periquitos que pogués seguir. La seva cessió acaba al juny i ja veurem llavors què passa i quines són les necessitats del Madrid.” Robert va indicar que la junta extraordinària es farà un cop acabi la lliga.

Pantalla gegant

El conseller delegat va fer totes aquestes declaracions en el marc del nou acord amb Powerpixxel. Un patrocini que consisteix en una pantalla gegant de publicitat instal·lada a la façana del gol Prat de l'estadi, on es projectarà publicitat i missatges corporatius de l'entitat blanc-i-blava. “És un dia maco, perquè volem desenvolupar l'estadi perquè hi hagi ingressos cada dia i aquesta és una pedra més en aquest camí.” La pantalla té unes característiques tècniques que la converteixen en una innovació d'explotació comercial i institucional. Ocupa 176 m², amb 8 metres d'alçada i 22 d'amplada. A més, la pantalla està formada per un total de 560 franges de 8 metres de longitud. L'audiència exponencial anirà dirigida als 200.000 vehicles diaris que passen per la ronda Litoral al llarg de la setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)