Espanyol

Una davantera sota mínims

Tocats. Marco Asensio, amb molèsties al pubis, i Felipe Caicedo, amb problemes als isquiotibials, van participar en l'entrenament amb el grup, però són dubtes per al partit de demà

El balear és fix per Galca i Caicedo és clau per demà pel seu bon joc aeri
Burgui va acabar tocat a Granada i arrossega una fatiga acumulada

Galca haurà de fer jocs d'equilibris per perfilar l'onze de demà contra l'Athletic Club. El tècnic romanès prendrà bona nota de l'últim entrenament d'avui per configurar la seva llista de convocats i rumiar-se el possible onze final. Si en l'últim partit el preparador va haver de refer el seu triple pivot per les sancions de Víctor Sánchez i Diop, ara tots dos, junt amb Abraham, formaran d'inici. No hi ha cap dubte amb la defensa, formada per Javi López, Álvaro, Óscar Duarte i Rubén Duarte i, com és habitual, Pau López sota els pals. El taló d'Aquil·les de l'equip és la davantera. Dues peces importants com Marco Asensio i Felipe Caicedo estan sota mínims. El balear arrossega una pubàlgia que no és invalidant però sí que el fa jugar a un nivell més baix del que pot donar. L'equatorià té problemes als isquiotibials i ja no va viatjar a Granada la darrera jornada per aquest motiu. Tots dos han entrenat tota la setmana a un ritme més baix, i avui serà el test definitiu. Ara mateix és una incògnita si tots dos podran jugar d'inici. A tot això s'hi ha d'afegir que tots dos tenen compromisos internacionals. Marco Asensio anirà amb la sub 21 i Caicedo, amb l'Equador. Si no entren en la convocatòria no s'entendria la seva incorporació a les seves respectives seleccions.

La possible baixa de Marco Asensio és un gran maldecap perquè el balear és un fix en les alineacions del romanès, i Caicedo, tot i ser suplent en l'últim partit en què va estar disponible, Galca el tenia en ment com un futbolista clar per trencar l'entramat defensiu de l'Athletic. El romanès vol aprofitar la seva contundència en el joc aeri i la seva envergadura per fer mal als bascos. En aquesta relació de noms també s'hi ha d'afegir la figura de Burgui. L'extremeny, titular durant aquest últim mes, va acabar tocat a Granada i se li nota una manca de frescor per la fatiga acumulada en els darrers partits.

Arribats a aquest punt, sembla poc probable que Galca posi en el mateix onze de demà contra l'Athletic Asensio, Caicedo i Burgui. Això seria donar massa avantatge a l'adversari. Així doncs, sembla clara la titularitat d'Hernán Pérez per banda on, si Caicedo no arriba a l'hora, Gerard Moreno seguirà sent la referència ofensiva, i caldrà estar atents amb Mamadou, que també podria tenir la seva oportunitat de jugar d'inici després de signar uns bons minuts finals a Granada. El senegalès no és titular des del partit de Mestalla, en què va haver d'abandonar als 10 minuts per una lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)