Espanyol

Homenatge a Mirambell

Aplaudiments. Soci periquito des que va néixer, l'esportista català rep l'ovació de l'estadi de Cornellà i el Prat pel títol de la copa Amèrica de Skeleton en un matí farcit de reconeixements

No hi ha gaires esportistes catalans que guanyin títols arreu del món i que ho celebrin posant-se una samarreta de l'Espanyol. Ander Mirambell n'és una de les excepcions. Soci blanc-i-blau des que va néixer, pregona les virtuts de ser periquito arreu del món i ahir va ser ovacionat per l'afició en el partit contra l'Athletic. El barceloní va conquerir per primera vegada la copa Amèrica en la modalitat de Skeleton en imposar-se en l'última prova celebrada a Lake Placid. Pioner en els esports d'hivern, ahir va lluir els trofeus i les medalles i va rebre el reconeixement dels seguidors periquitos.

Abans de l'homenatge a Ander Mirambell, Pep Poblet va mostrar la seva habilitat amb el saxo oferint una versió potent de la cançó Els meus colors, que va ajudar a escalfar l'ambient en un partit que va començar amb una mica de retard, ja que es va fer també un minut de silenci en record de les víctimes de l'accident d'autocar matinal a Freginals. Va ser un matí intens a l'estadi periquito, que va passar de l'ovació al silenci en un instant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)