Espanyol

“Llàstima de no haver sentenciat molt abans”

Constantin Galca Entrenador

Constantin Galca era ahir un home satisfet. L'Espanyol va fer un gran pas cap a la permanència amb la victòria contra l'Athletic, i el tècnic tan sols lamentava la incertesa del tram final per no haver sentenciar l'enfrontament molt abans.

L'entrenador romanès va voler d'entrada dedicar la victòria al Dia Mundial de la Síndrome de Down, aprofitant la presència dels periodistes de la revista Èxit21. Galca va valorar el partit destacant la progressió del seu equip. “A mesura que ha anat passant el temps hem crescut en el joc. Al davant hem tingut un gran equip que domina el joc combinatiu i la pilota llarga, però hem tingut forces per capgirar el resultat, i s'ha notat en la raça i el caràcter que hem demostrat. En la segona part l'equip ha arribat bé i hem tingut bons contraatacs per desgastar-los. La llàstima ha estat no haver pogut sentenciar el matx molt abans.”

L'entrenador de l'Espanyol va revelar que la sorpresa en l'onze, la suplència de Javi López, responia als problemes de salut del capità en els últims dies, en què ha tingut febre. Galca també era conscient del pas de gegant que havia fet l'equip cap a la permanència, però la feina encara no està feta del tot, així que no hi ha marge per a la relaxació. “Només hi haurà tranquil·litat fins al pròxim partit a Màlaga. Caldrà estar concentrats com avui des de l'inici i pensar a obtenir els tres punts.”

DEDICATÒRIA

El tècnic romanès té un bon detall dedicant el triomf al Dia Mundial de la Síndrome de Down

L'ONZE

Galca revela que la suplència de Javi López responia a un procés febril

CAP RELAXACIÓ

“Només hi haurà tranquil·litat fins al pròxim partit a Màlaga”, alerta el jove entrenador
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)