Espanyol

Acord amb Mango TV

Patrocini. La guanyadora del programa ‘Supergirl' cantarà ‘Els meus colors' i avui es lluirà la publicitat del programa a la samarreta

L'artista Wine Q es convertirà aquest diumenge en una de les principals atraccions del partit contra l'Eibar. Abans de l'inici del partit, Wine Q, concursant del programa Supergirl, cantarà Els meus colors en català i el tema oficial de Supergirl 2016 en anglès i xinès des de la gespa. Supergirl és un programa amb una audiència a la Xina i a Àsia de 400 milions d'espectadors. El format és semblant a La voz. Aquesta actuació s'emmarca en el patrocini a què han arribat l'Espanyol i la cadena Mango TV. Ahir es va presentar aquest acord i Yuan Ganghong, vicepresident de la televisió, ha assegurat que de petit el seu somni sempre ha estat el futbol i ha desitjat que l'Espanyol disputi competicions europees “en un futur molt curt”. En el partit d'avui contra l'Eibar l'Espanyol lliurà al frontal de la samarreta la publicitat de Supergirl.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)