Espanyol

“El més important és que hem acabat bé la temporada”

Constantin Galca. Entrenador de l'Espanyol

Constantin Galca és un home tranquil. S'ha pogut comprovar des que va arribar per substituir Sergio González, amb comptades excepcions. I ahir després de viure el seu més que probablement últim partit a la banqueta de l'Espanyol es va mostrar content per haver assolit l'objectiu de la permanència i amb ganes de seguir a l'Espanyol.

“El més important és que hem acabat bé la temporada, en la tretzena posició i al final totes les coses han estat positives. Me n'alegro pels jugadors, que han fet bé les coses. Hi ha hagut molta pressió, s'ha de reconèixer. Avui se'ls ha vist més alliberats. Estic content perquè hem acabat amb una victòria i l'afició ha disfrutat.” Galca resumia així el partit i el final de temporada. Un punt de vista optimista, de qui està convençut que el van contractar per assolir la permanència i així ha estat. Per això restava importància als xiulets d'ahir. “Ja sabem que l'afició de l'Espanyol és exigent i sempre vol el millor, però el més important en la temporada és que ens hem salvat.”

I a partir d'ara? Galca només tenia garantida la continuïtat si quedava entre els deu primers i no se n'ha sortit. Fins al 30 de
juny seguirà i està convençut que amb temps i una bona planificació pot aplicar la idea ofensiva que duia al cap quan va aterrar. Amb les derrotes va quedar aparcada. “Encara tinc contracte, així que hi ha temps per parlar. Parlaré amb el director esportiu, si hi és. Amb algú parlaré. Sempre he dit que m'agradaria seguir. Cal canviar el joc de l'equip. Ara fa un joc de molt de desgast, anant molt darrere la pilota. Hem de millorar el moviment ofensiu, com vam fer en l'inici, però cal que vingui gent. Si falta algú es nota molt.”

VISIÓ OPTIMISTA

“Al final totes les coses han estat positives. Me n'alegro pels jugadors”

TRANSFORMACIÓ

El tècnic insisteix en la necessitat de canviar la filosofia de joc de l'equip periquito

EL FUTUR

“Sempre he dit que m'agradaria seguir. Parlaré amb el director esportiu, si hi és”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)