Espanyol

Galca s'emporta dinou jugadors per a Bolívia

Llista. El conjunt blanc-i-blau es trasllada amb tots els jugadors disponibles, a més de Rufo i Galas, del filial, per disputar dos amistosos

Dinou jugadors formen la llista de convocats de Galca per a la minigira a Bolívia. L'expedició va marxar ahir a la tarda per disputar dos partits amistosos. Dijous, 19, a Santa Cruz de la Sierra, contra el Club Blooming, i dissabte 21 contra Club Bolívar, a Cochabamba, setè de la lliga local i es canvia el partit contra Club Jorge Wilstermann per motius d'organització.

El romanès no va poder comptar amb vuit jugadors de la primera plantilla i per això, als 17 disponibles, s'hi va sumar en les últimes hores Galas i Rufo, jugadors del filial. La llista completa la formen: Arla, Rober Correa, Rubén Duarte, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Gerard, Sevilla, Burgui, Montañés, Pau, Cañas, Ciani, Hernán, Fuentes, Jordán, Álvaro, Mamadou, Rufo i Galas.

Així doncs, són baixa els internacionals: Roco, Duarte i Diop, convocats amb seleccions. Caicedo, Abraham i Arbilla es queden a Barcelona per lesió. Javi López, tot i estar lesionat, sí que viatja en qualitat de capità. Asensio tampoc hi anirà, ja que aquests dies ha de passar proves mèdiques de control amb el Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)