1a divisió

Un gest de companyonia

1a divisió. La plantilla de l’Athletic es rapa el cap com a mostra d’ànim al seu company Yeray, que està rebent un tractament de quimioteràpia

La primera plantilla de l’Athletic va tenir un gest amb Yeray Álvarez, el seu company que està sent sotmès a quimioteràpia per tractar un tumor testicular. Els companys del jove central, que s’entrena al gimnàs per no perdre massa muscular, van donar-li una sorpresa rebent-lo al vestidor tots amb el cap rapat. “La idea va partir de tot l’equip, de manera col·lectiva, de veure que Yeray és tallava el cabell. Crèiem que seria un detall bonic perquè ell se sentís orgullós. Hem esperat que ell pogués venir perquè tingués una sorpresa i s’animés”, va explicar Óscar de Marcos. “Havíem de tenir un detall amb el nostre company i amic, volíem que se sentís el més còmode possible”, va afegir-hi el lateral. Yeray va agrair el detall a les xarxes socials: “Això d’aquesta família és una cosa de bojos.” A més, Iñaki Williams i Kepa Arrizabalaga, els dos internacionals sub-21 que encara estan de vacances després d’haver disputat l’europeu, també van tallar-se els cabells com els seus companys.

LA FRASE

Crèiem que seria un detall bonic. Havíem de tenir un detall amb el nostre company i amic
Óscar De Marcos
FUTBOLISTA DE L’ATHLETIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)