1a divisió

Interrogant amb Morata

1a divisió. El Manchester United confirma l’acord amb l’Everton per al fitxatge de Lukaku i el futur del davanter del Real Madrid, a qui s’entreveia de ‘red devil’, està ara en suspens

Ja ho havien assegurat els mitjans anglesos més importants i ahir va ser torn per a l’oficialitat: el Manchester United va anunciar que ha arribat a un acord per al traspàs de Lukaku condicionat a les proves mèdiques i a l’acord amb el futbolista. L’ariet belga, doncs, que ha marcat 25 gols en aquesta Premier League i pel qual el club mancunian pagarà 85 milions d’euros tal com es va indicar des d’Anglaterra, es convertirà en el davanter que volia José Mourinho per rellevar Zlatan Ibrahimovic. D’aquesta manera, Álvaro Morata, que s’entreveia com l’escollit per heretar el dorsal 9 del suec, perd aquesta opció. I és que segons indiquen des de la capital estatal, el Real Madrid demana per l’atacant 80 milions d’euros, als quals el United no va arribar, motiu pel qual les negociacions no van arribar a bon port. El futbolista, que vol deixar el Madrid a la recerca de protagonisme, espera ara ofertes amb l’inici de la pretemporada en l’horitzó. De fet, demà està citat per a l’inici de la pretemporada a les ordres de Zinédine Zidane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)