Internacional

L’estiu dels tres lleons

Europeu sub-19. La selecció anglesa s’imposa a Portugal (2-1) i s’adjudica el segon títol en categories de formació després d’haver guanyat recentment el mundial sub-20 de Corea del Sud

El futbol base anglès ha aflorat aquest estiu, i ha evidenciat un canvi de tendència en un país que darrerament ha enyorat el producte nacional en plena globalització de la Premier League. Poques setmanes després de proclamar-se campiona del món sub-20 a Corea del Sud, Anglaterra ha repetit en l’europeu sub-19 disputat a Geòrgia després d’imposar-se a Portugal en la final (1-2).

El mitjapunta del Chelsea Mason Mount va liderar el triomf del conjunt dels tres lleons participant de forma decisiva en els dos gols. En el primer, amb un xut de falta que Easah Suliman va enviar al fons de la porteria després de tocar el pal i en el segon robant una pilota i cedint-la perquè Lukas Nmecha convertís la diana que valia el títol, ja que poc abans Dujon Sterling havia neutralitzat l’avantatge amb un gol en pròpia porteria.

Amb el triomf, Anglaterra s’adjudica el segon títol de l’estiu, a més d’haver estat subcampió en l’europeu sub-17, en el torneig de Toló i semifinalista en l’eurocopa sub-21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)