Internacional

Futbol internacional

Mbappé, a casa seva

Criat a Bondy, un barri de l’extraradi de París, la jove promesa de 18 anys, per qui el PSG pagarà 180 milions d’euros, es mostra feliç de tornar a la capital francesa

El futbolista podria debutar demà mateix contra el Metz

“Em volia quedar al país, tornar a la ciutat on vaig créixer”, va dir ahir el jove davanter

Kylian Mbappé (París, França, 20 de desembre de 1998) ja exerceix com a futbolista del París SG. Dilluns va completar el seu primer entrenament a les ordres d’Unai Emery i ahir va ser presentat. “Per mi, era important tornar a París”, va dir l’atacant de 18 anys per començar la roda de premsa, al costat de Nasser Al-Khelaifi, el president del club que haurà d’invertir l’estiu que ve 180 milions d’euros perquè el futbolista sigui propietat de l’entitat parisenca fins al 30 de juny del 2022, ja que aquest any jugarà com a cedit. Mbappé, un noi que es va criar a Bondy, un barri de l’extraradi de París, ha tornat a casa. “Em volia quedar al país, tornar a la ciutat on vaig créixer. Vull deixar empremta a la meva ciutat i al meu país. La meva família i els meus amics estan contents”, va assegurar.

Tot i això, el davanter també va revelar que la seva intenció era seguir al Mònaco, el conjunt amb què va excel·lir el curs passat marcant 26 gols en 29 partits com a titular. “Honestament, al maig la meva decisió era quedar-me al Mònaco, és el que vaig dir als clubs que es van posar en contacte amb mi, però llavors hi va haver diversos esdeveniments que em van fer canviar d’opinió”, va explicar l’internacional, que es va referir a un desacord amb el conjunt monegasc, sobre el qual no va voler donar detalls. Ara, Mbappé, per qui també s’havia mostrat molt interessat el Real Madrid, es mostra emocionat amb la possibilitat de jugar amb el PSG, amb el qual podria debutar demà mateix al feu del Metz; per a l’estrena davant dels seus nous aficionats haurà d’esperar deu dies més, en la propera jornada del campionat francès. “És un somni vestir la samarreta del PSG i jugar al Parc dels Prínceps, un estadi especial, el de la meva infància”, va explicar el jugador, que pensa en gran: “Ho vull guanyar tot. Treballant durament i amb humilitat s’aconsegueixen els objectius, i el somni de la Champions League ens emociona.”

També ahir mateix, Mbappé va coincidir amb Neymar, l’altre gran fitxatge de l’estiu, per primera vegada al camp d’entrenament. “Es extraordinari poder jugar amb un futbolista del seu nivell, però el PSG no és només ell. Jugar amb ell és un gran argument, però em va seduir tot el projecte del club”, va dir l’atacant, que va assegurar que un altre brasiler, Ronaldinho, que va jugar al PSG les temporades 2001/02 i 2002/03, quan Mbappé tenia 5 anys, és el millor record que té com a seguidor de l’equip parisenc.

Al-Khelaifi i el ‘fair play’ financer

El president de l’entitat francesa va parlar sobre la investigació que ha obert la UEFA per determinar si el PSG ha trencat la normativa del fair play financer: “Estem segurs que no hem incomplert el fair play financer. No tenim res a amagar, som transparents”, va indicar. “Si altres clubs no estan contents, no és el nostre problema”, va cloure.

29
Dorsal
que lluirà Mbappé amb la samarreta del París Saint-Germain. És el mateix que va portar la temporada passada amb el Mònaco, amb el qual va marcar 26 gols en 29 partits com a titular.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)