Internacional

Immobile atura el Milan

Serie A. Amb un ‘hat-trick’ de l’ariet italià, el Lazio baixa del núvol el conjunt ‘rossonero’ que comptava per victòries el seus partits. Inter i Nàpols no fallen

El Milan és un dels equips que més expectatives ha aixecat en aquesta edició de la Serie A. Després d’uns anys a la deriva, sense possibilitats de competir en la lliga, i amb plantilles d’un nivell allunyat del que se suposa que ha de tenir una entitat que és set vegades campiona d’Europa, aquest estiu el club rossonero, ara propietat d’un grup inversor xinès, s’ha reforçat a consciència. Bonucci, Musacchio, Ricardo Rodríguez, Biglia, Kessié, Borini –tots sis titulars ahir–, Conti, André Silva, Çalhanoglu i Kalinic, han estat els fitxatges d’un equip que fins ahir havia guanyat en les dues jornades disputades. En el seu camí es van trobar Ciro Immobile, que amb un hat-trick va liderar la golejada (4-1) d’un Lazio que va baixar del núvol els rossoneri.

Immobile ha recuperat la versió que fa quatre anys havia meravellat les files del Torí. Després d’un pas poc fructífer per Dortmund i Sevilla, l’ariet de 27 anys va tornar a Itàlia, primer al Torí i després al Lazio, en què el curs passat ja va marcar 23 gols en la lliga i en què aquest ha començat igual; ja suma quatre dianes amb les tres que va fer als milanistes, als quals no va donar cap possibilitat i contra els quals va fer una actuació absolutament determinant. Abans del descans va encarrilar el matx amb una diana de penal i una altra acabant amb una plàstica volea una centrada de Lulic. I només sortir dels vestidors en el segon temps va completar el trio de gols culminant dins l’àrea una passada d’esperó de Parolo. Per acabar, va arrodonir el seu partit assistint Luis Alberto en el 4-0. Montolivo va maquillar per al Milan.

Les passes de la Juve

Dos equips estan aguantant el ritme de la Juve i han guanyat les tres jornades: l’Inter i el Nàpols. L’equip neroazzurro va superar l’Spal (2-0) amb dianes d’Icardi i Perisic, mentre que els partenopeus van derrotar el Bolonya a domicili (0-3) amb Callejón, Mertens i Zielinski com a golejadors.

LA DADA

4
dianes
suma Ciro Immobile en les tres jornades disputades. El superen Icardi (Inter) i Dybala (Juve), amb cinc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)