Internacional

Una gesta impossible

Fracàs consumat. Holanda, que havia de guanyar Suècia per set gols de diferència, va fer curt (2-0) i es queda sense una gran cita per segon cop consecutiu. Arjen Robben anuncia que deixa la selecció

Era una proesa de dimensions siderals i en això es va quedar. Holanda necessitava guanyar de set gols de diferència contra Suècia per arrabassar-li la plaça de repesca i només va poder-ho fer de dos (2-0). D’aquesta manera, el combinat oranje va consumar el seu segon fracàs consecutiu; fa dos anys ja es va quedar fora de l’Eurocopa, i ara també del mundial. A Rússia, doncs, no hi haurà una de les seleccions més emblemàtiques tot i no ser campiona del món; acumula tres subcampionats, (1974, 1978 i 2010) i en l’última copa del món, el 2014, va acabar en tercera posició.

El moment dels oranje, però, ara està lluny d’aquestes fites. Continua esperant una fornada de nivell que doni el relleu generacional als Robben (33), Sneijder (33) i Van Persie (34), jugadors que passen de la trentena i que han hagut, encara a aquestes altures, d’estirar el carro en aquesta fase de classificació. De fet, Robben, que ahir va ser l’autor de les dues dianes del conjunt dirigit per Dick Advocaat, va anunciar la seva retirada internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)