1a divisió

“Vull tornar-me a sentir futbolista”

1a divisió. Després d’haver superat un càncer testicular del qual va recaure el juny passat, el retorn de Yeray Álvarez està cada cop més a prop. “Estic content. Puc dir que estic en la recta final”, diu el central

Cada vegada queda menys perquè Yeray Álvarez torni a trepitjar un terreny de joc amb la samarreta de l’Athletic. El futbolista de 22 anys, que està en la recta final del seu procés de posada a punt després d’haver superat un càncer testicular del qual va recaure el mes de juny passat, va aparèixer ahir en roda de premsa, on va explicar com es troba. “He començat a entrar amb el grup poc a poc i estic complint els terminis previstos. Estic molt content d’haver superat això”, va dir el central. No va fixar data de tornada Yeray, que fa set setmanes que ja està treballant i que fa pocs dies va començar a entrenar-se amb els seus companys. “Durant els dos mesos he estat treballant amb Xavi Clemente –preparador físic– i allò primordial era recuperar la capacitat física, que n’havia perdut molta. I ara el que vull és retrobar-me amb la pilota i aquestes coses del futbol”, va afirmar el defensa, que està reintegrant-se amb l’equip de manera suau, participant en algun rondo o fent de comodí en algun exercici. “El que vull és tornar-me a sentir futbolista, estar amb els meus companys i disfrutar entrenant amb ells”, va expressar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)