Internacional

Llueixen els migcampistes

Amistós. Liderat pel talent d’Iniesta, Silva, Thiago i Isco, el combinat estatal ofereix una molt bona versió i goleja Costa Rica. Després de quinze partits, Julen Lopetegui es manté invicte

ESPANYA 5 COSTA RICA 0

ESPANYA:Kepa, Odriozola, Piqué (Bartra, 46’), Sergio Ramos (Nacho, 46’), Jordi Alba, Sergio Busquets (Saúl, 46’), Thiago, Iniesta (Luis Alberto, 75’), Silva, Isco (Marco Asensio, 65’) i Morata (Iago Aspas, 46’).COSTA RICA:Carvajal, Waston (Kenner Gutierrez, 63’), Duarte (Geancarlo González, 56’), Calvo, Gamboa, Celso Borges, Tejeda, Oviedo (Matarrita, 66’), Bolaños (Wallace, 60’), Venegas (Osvaldo Rodríguez, 75’) i Ureña (José Ortiz, 56’).GOLS:1-0 (6’) Jordi Alba. 2-0 (23’) Morata. 3-0 (51’) Silva. 4-0 (55’) Silva. 5-0 (73’) Iniesta.ÀRBITRE:Anastasios Sidiropoulos (grec). Va ensenyar targeta groga a Thiago i a Waston.

La selecció espanyola va tornar a palesar ahir a La Rosaleda que és una de les candidates a la copa del món que aquest estiu es disputarà a Rússia. L’equip dirigit per Julen Lopetegui, que es manté invicte des que va prendre possessió del càrrec –15 partits repartits en 12 triomfs i 3 empats–, va passar per sobre (5-0) de Costa Rica, un combinat que també estarà en el mundial, oferint una molt bona versió. En l’estrena de la polèmica samarreta, van lluir Isco –que va ser substituït amb molèsties a la cuixa per un cop–, Iniesta, Thiago i Silva, que van governar el joc apoderant-se de la pilota, es van associar entre línies i van protagonitzar plàstiques combinacions que van desmantellar el seu rival, l’equip tico, que basa el seu futbol, a més, en l’ordre defensiu. En el primer temps, Alba i Morata van encarrilar el matx i, després del descans, Silva, amb un doblet, i Iniesta, van completar la golejada. D’altra banda, en un nou partit de la roja com a local, Piqué va tornar a ser xiulat per part de la graderia.

TITULARS

Van jugar els blaugrana Piqué, Busquets, Alba i Iniesta i el blanc-i-blau Duarte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)