Internacional

Esperant la millor versió

Seleccions. Amb el derbi madrileny a l’horitzó, Antoine Griezmann es refugia a França del mal moment amb l’Atlético, amb el qual només ha marcat tres dianes aquesta temporada

A l’Atlético esperen Antoine Griezmann. I és que l’atacant està molt lluny de la seva millor versió, almenys de colchonero. El francès només ha marcat tres dianes aquesta campanya –contra el Màlaga, el Sevilla i el Chelsea–, no celebra un gol amb el seu club des del 27 de setembre– i tampoc està sent el catalitzador de joc que acostumava a ser, en un moment en què l’equip dirigit per Diego Pablo Simeone està tenint molts problemes per generar ocasions i marcar gols. “No depenem d’un sol jugador. No tenim un futbolista que ens guanyi partits ell sol”, va advertir el tècnic argentí recentment, una sentència que es va interpretar com un dard cap a Griezmann, un jugador que fa només un any havia estat escollit com a tercer millor de tot el món, només superat per Cristiano Ronaldo i Leo Messi, i que ara està en el focus pel seu pobre rendiment.

Les paraules de Simeone van tenir encara més transcendència després de l’últim partit de l’Atlético quan, amb empat a zero a Riazor contra el Dépor en el minut 80, el preparador argentí va decidir treure del camp Griezmann. Dies abans, a Butarque contra el Leganés i amb idèntic resultat, també el va substituir, aquella vegada en el minut 66. “Si tenim 23 punts i Griezmann no està fent gols és bon senyal”, va manifestar Simeone en l’última jornada de lliga. “És un jugador molt important per a nosaltres i estem amb ell. Ha d’estar tranquil”, va explicar Juanfran, un dels pesos pesants del vestidor roig-i-blanc.

I ara, en aquesta aturada de seleccions, Grizzi està amb França, amb la qual va recuperar el somriure divendres passat fent un gol en la victòria dels bleu contra Gal·les (2-0) a l’Stade de France en un partit en què, a més de marcar, es va tornar a acostar al seu nivell. “El seu estat de forma és relatiu”, va dir defensant-lo el seleccionador francès, Didier Deschamps. “L’Atlético encadena una sèrie de partits poc convincents. Antoine segueix sent Antoine, amb totes les seves qualitats, potser sent una mica menys decisiu, i tampoc està en el seu millor moment, però no tinc cap ansietat particular per ell”, va indicar l’entrenador. Avui (20.45 h/ beIN), el davanter de l’Atlético s’entreveu titular en el matx que el combinat francès disputa a Colònia contra l’Alemanya.

Tremola l’entorn

I tot això ve després d’un estiu molt mogut, que va començar amb Griezmann admetent que el seu fitxatge pel Manchester United tenia un “6 sobre 10” de possibilitats de produir-se, i va acabar amb l’atacant renovant amb l’Atlético fins al 2022. Aquest succés va enrarir part de l’entorn colchonero, que encara ara continua amb la mosca darrere l’orella, i que tremola amb cada declaració sobre el seu futur del jugador, que té una clàusula de 100 milions d’euros. La darrera, en què va assegurar que seria un somni jugar juntament amb Mbappé i Neymar, ha tornat a ferir sensibilitats. Evidentment, en el derbi madrileny d’aquest dissabte al Metropolitano, Griezmann centrarà gran part de les mirades.

LA DADA

No depenem d’un sol jugador. No tenim un futbolista que ens guanyi partits ell sol
Diego Pablo Simeone
TÈCNIC DE L’ATLÉTICO
100
milions
és la clàusula de rescissió de Griezmann, que agita part de l’entorn ‘colchonero’ cada cop que parla del seu futur.
Corea del S.- Sèrbia
12 h
Xina - Colòmbia
13.30 h
Argentina - Nigèria
17.30 h (Esport3)
Rússia - Espanya
19.45 h (Telecinco)
Romania - Holanda
20 h
Hongria - Costa Rica
20.15 h
Bèlgica - Japó
20.45 h (Gol)
Alemanya - França
20.45 h (beIN)
Àustria - Uruguai
20.45 h
Gal·les - Panamà
20.45 h
Anglaterra - Brasil
20.45 h (TDP)
Portugal - EUA
21.45 h

DE ‘BLEU’

L’atacant, que avui juga contra Alemanya, va tornar a celebrar un gol 44 dies després
L’Atlético encadena uns partits poc convincents. Antoine segueix sent Antoine
Didier Deschamps
SELECCIONADOR DE FRANÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)