Internacional

Taules... i gràcies

Amistós. La selecció espanyola pateix per empatar contra Rússia i fa dos gols en dos penals molt rigorosos

RÚSSIA 3 ESPANYA 3

RÚSSIA:Lunev, Dzhikia, Vasin, Kudriaixov (Raush, 75’), Smolnikov (Ignatuev, 87’), Zhirkov (Kombarov, 82’), Dzagoev (Kokorin, 62’), Kuziaev (Erokhin, 62’), Gluixakov, Aleksei Mirantxuk (Anton Mirantxuk, 67’) i Smolov.ESPANYA:De Gea, Nacho, Piqué, Sergio Ramos (Vitolo, 58’), Jordi Alba (Alberto Moreno, 46’), Sergio Busquets (Silva, 58’), Iniesta (Illarramendi, 46’), Thiago (Saúl, 60’), Suso (Callejón, 46’), Asensio i Rodrigo.GOLS:0-1 (9’) Jordi Alba. 0-2 (35’) Sergio Ramos, de penal. 1-2 (41’) Smolov. 2-2 (51’) Aleksei Mirantxuk. 2-3 (53’) Sergio Ramos, de penal.ÀRBITRE:Gianluca Rocchi (italià). Groga Sergio Busquets i a Vitolo.

Amistosos

Corea del Sud - Sèrbia

1 -1

Xina - Colòmbia

0-4

Argentina - Nigèria

2-4

Rússia - Espanya

3-3

Romania - Holanda

0-3

Hongria - Costa Rica

1-0

Bèlgica - Japó

1-0

Alemanya - França

2-2

Àustria - Uruguai

2-1

Gal·les - Panamà

1-1

Anglaterra - Brasil

0-0

La selecció espanyola de Julen Lopetegui continua invicta. El tècnic guipuscoà no ha perdut cap dels 16 partits –12 victòries i 4 empats– en què ha dirigit el combinat estatal, que fa una altra cara des que ell l’orienta, tot i que ahir a Sant Petersburg contra Rússia va oferir una de les seves pitjors versions, poc il·luminat amb la pilota i concedint ocasions al darrere. La roja ahir no va passar de l’empat (3-3) contra l’amfitrió de la copa del món. I encara gràcies, ja que els tres gols que va marcar segurament van ser massa premi pel futbol que va desplegar. De fet, dos van ser de penal. Tots dos transformats per Sergio Ramos i tots dos molt discutibles: el primer va ser inexistent, ja que l’àrbitre va veure mans d’un defensa rus que realment havia tocat l’esfèrica amb l’espatlla; i el segon va ser més que rigorós, ja que el col·legiat va assenyalar una lleu agafada d’un local a un visitant en una falta penjada a l’àrea.

Tot i això, els homes entrenats per Julen Lopetegui van començar guanyant amb un gol de cap de Jordi Alba, que va marcar per segon partit consecutiu, i un altre de Ramos de pena màxima. L’equip dirigit per Stanislav Txertxesov, però, no va abaixar els braços i, mitjançant Smolov, abans del descans, i Aleksei Mirantxuk, després, va empatar. De seguida, la roja es va tornar a avançar amb una altra diana de Ramos des dels onze metres, fins que Smolov, que va fer anar de corcoll la defensa rival, amb una bona fuetada, va establir les taules definitives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)