Més futbol

Més problemes fiscals

Real Madrid. L’endemà que Marcelo reconegués davant del jutge un delicte fiscal i es comprometés al pagament de gairebé mig milió d’euros, la fiscalia es querella contra Modric per presumpte frau

Un altre futbolista del Real Madrid es veu involucrat en problemes fiscals: Luka Modric. La fiscalia de Madrid va presentar una querella contra el futbolista croat per dos presumptes delictes contra la hisenda pública relatius a l’impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF) dels exercicis 2013 i 2014 en els quals, suposadament, hauria defraudat, com a mínim, 870.728 euros.

D’acord amb el que va informar la fiscalia, es tractaria d’uns suposats fraus de 290.990 el 2013 i de 579.738 el 2014, que podrien ser més grans, ja que l’Oficina Nacional de Investigación del Fraude (ONIF) va detectar la possible existència de “posicions financeres” de Modric a l’illa de Man. La querella també va dirigida a la seva dona i contra l’entitat Ivano SARL, ubicada a Luxemburg, com a presumpta responsable civil subsidiària.

La fiscalia, que aprecia que Modric podria haver simulat la cessió dels seus drets d’imatge per eludir el pagament a Hisenda, demana que s’emeti un manament judicial a través d’una comissió rogatòria internacional a les autoritats de l’illa de Man perquè “informin sobre els possibles comptes corrents, dipòsits i qualsevol altre producte financer al seu nom a Barclays Bank PLC”.

La querella del ministeri públic a Modric va arribar l’endemà que el seu company al conjunt blanc Marcelo reconegués davant el jutge un delicte fiscal per defraudar a Hisenda 490.917,70 euros de l’IRPF de l’exercici 2013 i es comprometés a consignar aquesta quantitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)