Internacional

La Juve, amb polèmica

Serie A. Els jugadors del Càller van protestar molt un cop de colze de Benatia a Pavoletti en l’acció prèvia al gol del triomf de Bernardeschi

La Juve no perd de vista el Nàpols, però li va costar mans i mànigues endur-se els punts de Càller, en un partit gris en què va patir les lesions de Paulo Dybala i de Sami Khedira, en què Giorgio Chiellini va acabar amb un trau a la cella i en què el conjunt sard va protestar molt un cop de colze de Mehdi Benatia a Leonardo Pavoletti en l’acció prèvia del gol de Federico Bernardeschi, que va aprofitar una gran acció individual de Douglas Costa per marcar a plaer el gol de la vecchia signora i segellar una victòria clau després que el Nàpols hagués resolt el seu partit contra l’Hellas Verona mitjançant els gols de Koulibaly i José Callejón.

Qui no sosté el ritme és la Roma, que va caure a l’Olímpic contra un Atalanta que continua competint amb una enorme categoria en tres fronts (lliga, setzens d’Europa League i semifinals de copa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)