Internacional

La motxilla d’Higuaín

Champions League. Sempre en el punt de mira dels seus crítics, l’ariet argentí reapareixerà avui a Wembley després de superar una lesió al turmell

La crítica persegueix Gonzalo Higuaín. El davanter argentí viu sotmès a un examen permanent, que no supera per més gols que marqui. I és que el Pipita porta una motxilla, pesada, feixuga, que és plena d’errades en els moments més importants; una motxilla de la qual no es pot desempallegar. Aquest vespre a Wembley té al davant una oportunitat per treure-li pes, en la tornada de vuitens de final que enfronta el seu equip, la Juve, amb el Tottenham, després de l’empat a dos en l’anada. De fet, el duel a Torí il·lustra a la perfecció el que li toca aguantar a Higuaín. L’ariet va fer un doblet, i segurament va ser el millor bianconero al terreny de joc, però just abans del descans, amb 2-1 favorable a la Juve, va enviar un penal al travesser, en una acció que hauria pogut encarrilar l’eliminatòria per a la vecchia signora, una errada que va servir per alimentar els seus crítics. “Que fàcil que és parlar des del sofà de casa”, va explotar l’endemà Higuaín a les xarxes socials.

Tot i això, l’ariet és un dels principals arguments als quals s’aferra la Juve per classificar-se. El davanter argentí, que ha estat dues setmanes i mitja de baixa per una lesió al turmell, reapareixerà al feu anglès, tal com va explicar l’entrenador de la Juve, Massimiliano Allegri, que va confirmar la seva titularitat juntament amb la de Dybala. “És un partit important i encara que no estiguin en el seu millor estat físic, rendiran”, va indicar l’italià. La presència d’Higuaín és sempre una amenaça. “És un dels millors davanters del planeta”, va manifestar el tècnic del Tottenham, Mauricio Pochettino. “No és fàcil aturar-lo, és un futbolista diferent”, va completar el preparador sobre el Pipita, que ha sumat 20 dianes –14 en la Serie A, dues en la copa i quatre en la Champions League– aquest curs.

Retorn a l’‘albiceleste’

L’atacant de 30 anys no havia entrat en els plans de Jorge Sampaoli des que aquest va agafar les regnes de la selecció de l’Argentina, fins a aquesta última llista, en què va ser convocat per als amistosos del 23 i el 27 de març. “A Higuaín l’he vist madur, convençut. Els futbolistes et donen la certesa que si aconseguim ajustar-los podem fer un gran mundial”, va assegurar Sampaoli. “Estic molt content de tornar. Ho disfrutaré i aprofitaré de la millor manera”, va dir Higuaín.

Pep lluirà el llaç en la Champions

El tècnic català, que va acceptar dimarts la decisió de la federació anglesa de no poder lluir el llaç groc durant els 90 minuts dels partits, perquè l’ens ho considera “un símbol polític”, va aclarir que avui, en el duel de Champions que el Manchester City disputa contra el Basilea (0-4 en l’anada) sí que el portarà. “La FA té unes normes, les aplica i jo les accepto. Això no significa que hi estigui d’acord”, va explicar Guardiola. “Ho vaig dir des del principi: si la FA considera que no haig de portar el llaç, ho acceptaré, però el fet que el porti o no, que sigui visible o no, no importa”, va expressar. “La situació no canviarà. Hi ha persones a l’exili i a la presó injustament”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)