Internacional

El Basilea posa fi a la ratxa del City a l’Etihad

Champions League. Els gols d’Elyounoussi i de Lang van tallar una dinàmica del conjunt ‘skyblue’ que durava des del desembre del 2016. Els anglesos, però, passen a quarts

MAN. CITY 1 BASILEA 2

MAN. CITY:Bravo, Danilo, Stones, Laporte, Zinchenko, Touré, Gündogan (Brahim Díaz, 66’), Phil Foden (Adarabioyo, 89’), Bernardo Silva, Leroy Sané i Gabriel Jesús.BASILEA:Vaclik, Suchy, Frei, Lacroix, Lang, Serey Dié, Zuffi, Riveros, Bua (Stocker, 68’), Elyounoussi i Orbelin (Van Wolfswinkel, 74’).GOLS:1-0 (8’) Gabriel Jesus. 1-1 (17’) ELyounoussi. 1-2 (71’) Lang.ÀRBITRE:Pavel Kralovec (txec). Targeta groga a Gabriel Jesús i Lacroix.

459 dies després, el Manchester City va tastar el gust de la derrota davant la seva afició. Va ser una derrota dolça, perquè no evita una classificació que ja va arribar segellada de Basilea, però posa fi a una estadística potent del conjunt de Pep Guardiola, que no queia a l’Etihad Stadium des del 3 de desembre del 2016 quan, amb gols de Diego Costa, Willian i Hazard, el Chelsea, que va acabar sent campió de la Premier, va aconseguir remuntar una diana en pròpia porteria de Cahilll per endur-se els punts de Manchester.

En un partit sense gaire història, en què Guardiola va poder donar la titularitat a Phil Foden, a Yaya Touré i a un Gabriel Jesús que necessita rodatge després de la lesió, va ser el punta brasiler qui, aprofitant una assistència de Bernardo Silva, va aconseguir perforar la porteria de Vaclik. Però als suïssos, que ja no tenien res a perdre, no els va pesar ni l’escenari ni el rival i van aconseguir empatar aviat mitjançant Elyounoussi, que va afusellar Bravo, ahir titular, des de l’àrea petita. Després de la represa, Lang, un lateral d’alt recorregut, va trepitjar àrea per culminar una remuntada que no fa més mal al City que el de la fi de la seva ratxa com a local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)