Més futbol

Munir i la copa del món

Mundial 2018. El davanter de l’Alavés apel·la al Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS) per poder disputar la cita mundialista amb el Marroc. El futbolista va jugar un partit oficial amb Espanya fa tres anys i mig

Munir El Haddadi vol ser a Rússia aquest estiu. El davanter que milita aquest curs al Deportivo Alavés cedit pel Barça té la possibilitat de disputar la copa del món amb el Marroc, i juntament amb la federació del país magrebí ha presentat una apel·lació davant del Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS) per aconseguir-ho. L’impediment que té Munir –nascut a San Lorenzo de El Escorial (Madrid) i d’ascendència marroquina– és que ja ha jugat amb la selecció espanyola absoluta en partit oficial i, un cop passa això, la FIFA no permet el canvi de la nacionalitat esportiva. D’aquesta manera, 13 minuts, els que li va donar Vicente del Bosque el 8 de setembre del 2014 el dia que el va fer debutar en un Espanya-Macedònia corresponent a la fase de classificació per a l’Eurocopa 2016, podrien privar-lo de disputar la cita mundialista.

El TAS va informar que queda obert un procediment, i ara les parts hauran de presentar les al·legacions per escrit. Està previst que la resolució sigui al mes de maig, abans de l’inici del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)