Internacional

El Bayern en fa prou amb l’ofici

BAYERN 0 SEVILLA 0

BAYERN:Ullreich, Kimmich, Hummels, Boateng, Rafinha (Sule, 87’), Javi Martínez, James, Müller, Ribéry (Thiago, 71’), Robben i Lewandowski (Wagner, 77’).SEVILLA:Soria, Navas, Mercado, Lenglet, Escudero; Banega, N’Zonzi, Sarabia (Sandro, 70’), Vázquez (Nolito, 81’), Correa i Ben Yedder (Muriel, 65’).ÀRBITRE:William Collum (escocès). Grogues a Wagner, Mercado, Banega i N’Zonzi. Expulsat Correa (92’), per vermella directa.

El Sevilla va dir adeu a la Champions amb el cap ben alt. El conjunt de Montella no va rendir-se en cap moment, va lluitar i va arribar a creure en la gesta, però va acabar sucumbint contra un Bayern que, fent bo l’1-2 de l’anada, disputarà la seva sisena semifinal consecutiva a la màxima competició continental. Amb la mateixa personalitat exhibida a Old Trafford, als andalusos no els va tremolar el pols i van mirar de tu a tu el campió alemany; però, més enllà d’una rematada de cap de Correa que va estavellar-se al travesser, va ser incapaç de trobar la profunditat i la determinació necessàries per assolir el miracle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)